• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Lucian Sânmărtean a vorbit despre perioada în care a jucat la FCSB și a dezvăluit de ce era liniște la echipă, în acea perioadă. Mijlocașul nu a ratat ocazia să-l ”înțepe” pe Mihai Stoica. Acesta nu l-a mai dorit la echipă în vara lui 2016, deși Gigi Becali și l-ar fi vrut pe jucătorul de 37 de ani.

Sânmărtean se consideră norocos pentru că a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor în perioada în care oamenii care pun cea mai mare presiune pe jucători, Gigi Becali și Mihai Stoica, nu au putut fi lângă echipă. Cei doi au executat în acea perioadă pedepse cu închisoarea.

”Nu am avut niciun fel de probleme, din punctul meu de vedere, pentru că oamenii nu erau aproape de noi (n.r. - Becali și Mihai Stoica). Aveam liniște la echipă. Echipa juca spectaculos, se autofinanța, aveam rezultate. Nu am avut niciun fel de probleme”, a declarat Sânmărtean, la Digi Sport Matinal.

Dorit de Becali, în vara lui 2016, Sânmărtean nu a mai ajuns la FCSB deoarce MM s-a opus. ”Nu îmi place mâncarea reîncălzită”, spunea MM directorul sportiv de la FCSB atunci. ”Magicianul” a evitat să-i dea un răspuns la acea vreme.

"Sânmărtean nu mai poate ajuta Steaua. El nu poate face ambele faze! În anul în care el a jucat, stau bine şi mă gândesc ce trofee s-au câştigat cu el... S-a pierdut Cupa României, când a luat roşu, nu a jucat Supercupa că era suspendat şi a jucat dubla cu Ludogorets, când nu ne-am calificat în Ligă.

Ţin minte şi un meci la Kiev, când am luat trei goluri. (...). Eu am desfiinţat acasă cuptorul cu microunde. Nu îmi place mâncarea reîncălzită. Nu suntem în stare să aducem jucători din toată lumea asta? Trebuie să apelăm numai la foşti jucători?", a spus Mihai Stoica, în primăvara lui 2016, contrat imediat de Becali: ”I-am spus lui Mihai: niciodată nu critici jucători care ne-au ajutat. Eu zic că în anul în care a jucat la noi, dacă nu era Sânmărtean, poate nu luam campionatul. Am mai şi luat bani pe el ulterior.

Sânmărtean merită puţină diplomaţie din partea clubului nostru. Nu pot spune direct că nu îl vreau pe Sânmărtean. O să discut și cu MM și cu Reghe despre întoarcerea lui Sânmărtean”, a încheiat patronul FCSB.

Sânmărtean a evoluat pentru FCSB timp de un an de zile, între ianuarie 2014 și ianuarie 2015.

42 de meciuri, 6 goluri și 19 pase de gol are Sânmărtean în tricoul roș-albastru.

4 trofee a câștigat Sânmărtean cu FCSB: două campionate, o Cupă a României, o Cupă a Ligii.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT