• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ciprian Deac a refuzat transferul la FCSB, nu ratează nicio ocazie de a se declara bucuros cu alegerea de a rămâne la CFR Cluj și chiar își sfătuiește colegii să procedeze la fel, dar finanțatorul bucureștenilor, Gigi Becali, nu a renunțat la ideea de a transfera doi dintre cei mai buni jucători ai "feroviarilor" și a vorbit despre posibilitatea reală ca mutarea să se realizeze, până la urmă.

VIDEO CFR Cluj - FCSB 0-0. După ultimul meci direct al sezonului dintre CFR și FCSB, Becali a precizat că Deac încă nu a semnat noul contract cu clujenii și e mulțumit că mijlocașul ofensiv l-a ascultat și așteaptă ieșirea din insolvență a clubului pentru a parafa înțelegerea. Omul de afaceri a anunțat că, dacă ardelenii vor rămâne în insolvență, fotbalistul va ajunge la FCSB.

Cealaltă țintă de la CFR Cluj este Răzvan Horj, pentru care formația din Gruia nu refuză negocierile, dar cere ”câteva milioane din banii pe care Becali îi va primi pe Alibec”.

"Eu, de la CFR Cluj, îi vreau pe Horj și Deac. Încă mai am speranțe la Deac. El încă nu a semnat cu CFR și ar putea ajunge la Steaua. I-am spus că dacă vrea să semneze cu CFR, s-o facă după ce echipa iese din insolvență. Să semneze a doua zi după ce se termină cu insolvența. Văd că m-a ascultat băiatul. Dacă CFR nu iese din insolvență, Deac vine la Steaua!", a declarat Gigi Becali, la Sport.ro.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGISPORT