• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ratare imensă în primul meci al etapei a 24-a din Liga 1, CFR Cluj - ASA Târgu Mureş. Mureşenii au irosit una din ocaziile campionatului în minutul 52 al partidei din Gruia.

Marius Bâtfoi nu a nimerit spaţiul porţii clujenilor deşi se afla la numai doi-trei de metri de buturile lui Mincă, după centrarea foarte bună a lui Javier Velayos.

VIDEO RATAREA IMENSĂ A LUI BÂTFOI

 

Atacantul în vârstă de 26 de ani a sosit la ASA chiar în această iarnă, iar partida de la Cluj a fost a treia în tricoul ardelenilor.

Bâtfoi jucase în ultimul an şi jumătate în liga secundă, la CS Baloteşti, iar în Liga 1 nu mai jucase din sezonul 2010-2011, când a jucat patru meciuri, fără a marca vreun gol, pentru defuncta Unirea Urziceni.

Antrenorul mureşenilor, Ilie Stan, l-a mai păstrat în teren pe Marius Bâtfoi doar până în minutul 62, când l-a introdus în locul său pe Ciprian Rus.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT