• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

După ce i-au transferat zilele trecute pe Ciprian Marica și pe Thaer Bawab, cei din conducerea Stelei au spus că mai au un singur target pentru acest mercato din iarnă și anume Gabriel Enache (25 de ani) de la Astra.

Enache este dorit la gruparea roș-albastră pentru că el poate acoperi două posturi pe flancul drept și anume fundaș dreapta și mijlocaș. Transferul este, însă, greu de realizat, pentru că Marius Șumudică, antrenorul celor de la Astra, face presiuni pe lângă cei din conducere că nu este de acord să întărească o contracandidată la titlu.

Chiar dacă Gigi Becali a mărit oferta și așteaptă un răspuns din partea lui Ioan Nicolae, finanțatorul giurgiuvenilor, este posibil ca acesta să fie unul negativ, iar Enache să rămână la actuala sa echipă, chiar dacă a intrat deja în ultimele șase luni de contract și de la vară poate pleca gratis.

În cazul în care nici Enache nu va ajunge la Steaua, campania de transferuri se va încheia iar asta va însemna automat o șansă pentru unul sau doi jucători dintre actualii "renegați".

”Dacă nu-l vom putea aduce pe Enache, atunci nu este nicio problemă. Până la urmă noi avem mai multe soluții. Se poate alege unul sau doi jucători dintre cei care au rămas la București, bineînțeles dacă nu-și vor găsi echipe până atunci. Până la urmă, ei au salarii mari și ar fi păcat să le fie doar plătite iar echipa să nu beneficieze de serviciile lor”, a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, ÎN DIRECT la Digi Sport.

Gregory Tade, Jean Sony Alcenat, Aymen Tahar și Nicandro Breeveld n-au făcut deplasarea cu Steaua în primul cantonament din Turcia. Rămâne de văzut care dintre aceștia pot primi a doua șansă în perioada imediat următoare.