• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Răzvan Marin (21 de ani) se află în vacanță după ce a încheiat acțiunea de la echipa națională, dar n-a plecat încă din țară. Mijlocașul celor de la Standard Liege a primit, cu bucurie, invitația pe care i-a făcut-o Gică Hagi de a le acorda premii puștilor de la Academie, dar și altor juniori talentați.

Invitat la Dolphin Cup, turneu care și-a încheiat duminică cea de-a 5-a ediție, Marin le-a acordat medaliile și s-a fotografiat alături de puștii de la Academia Hagi 2006. Răzvan Marin i-a premiat însă și pe juniorii de la Kinder Târgoviște 2007, Interstar Sibiu 2008 și Kinder Tg. Mureș 2009.

Răzvan Marin a fost de acord cu această propunere, deoarece a înțeles ca nimeni altul cum este formată școala de fotbal a lui Gică Hagi, dar și ce impact puternic are un astfel de sistem asypra unui copil.

Invitat în studioul emisiunii ”Digi Sport Special”, pe data de 1 iunie, Marin jr a povestit cum l-a cunoscut pe Hagi, dar și cu ce impresii a rămas după anii petrecuți la Viitorul.

”La Viitorul am ajuns după câteva meciuri la Pro Luceafărul, două amicale, la București și la Constanța, apoi am mers în cantonament cu Academia la Tărlungeni, după care, la 13 ani și jumătate am rămas la Academie. Din cauza unor nereguli legate de liceu, în prima jumătate de an n-am fost lăsat să plec. Mergeam câte două-trei zile la Constanța, apoi mai veneam și la liceu.

Îl știam pe Gică Hagi doar de la televizor, abia atunci l-am văzut prima oară față în față. Cred că orice copil, în momentul de față, își dorește să ajungă la Academie. S-a demonstrat că este cel mai bun club de juniori din România, acum au luat si campionatul la seniori, ceva incredibil. Pentru mine a fost ceva special să lucrez cu domnul Hagi”, a spus Răzvan Marin, la Digi Sport.

 

Premii speciale Categoria 2006:
Cel mai bun portar: Albert Cimpoeșu (Academia Hagi)
Golgeter: David Poturlu (Academia Hagi)
Cel mai bun jucător: Cosmin Irimia (Academia Hagi)


Premii speciale Categoria 2007:
Cel mai bun portar: Luca Chisăreanu (FC Bacău)
Golgeter: Eric Somandru (New Stars București)
Cel mai bun jucător: Bogdan Petre (Kinder Târgoviște)


Premii speciale Categoria 2008:
Cel mai bun portar: Luca Lungu (Real Junior Vaslui)
Golgeter: Ștefan Amarandei (Real Junior Vaslui)
Cel mai bun jucător: Benjamin Chielhorn (Interstar Sibiu)


Premii speciale Categoria 2009:
Cel mai bun portar: Adrian Hetea (Kinder Tg. Mureș)
Golgeter: Sebastian Martinenco (Academia Hagi)
Cel mai bun jucător: Andrei Moldovan (Kinder Tg. Mureș)