• Tenis: Turneul WTA de la Stuttgart, semifinale, sâmbătă, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 2 
  • Spania, etapa 35: Real Madrid - Valencia e sâmbătă, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 1

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. Plecat în iarnă la Standard Liege, Răzvan Marin a urmărit din tribune victoria foștilor să-i colegi în fața vicecampioanei României: ”De asta am și venit, ca să văd cum îi bat pe Steaua”, a spus acesta, în timp ce se poza cu fanii, după joc.

După succesul din etapa a doua a play-off-ului, Răzvan Marin așteaptă să primească, la finalul sezonului, o medalie de campion, din partea fostului său club:

Mă bucur foarte mult că au reușit să câștige și sper să iasă campioni. Am vorbit înainte să plec și am spus că o să vreau și eu (n.r. - o medalie), dacă ies campioni”, a mai zis mijlocașul de 20 de ani.

După două luni în Belgia, Răzvan Marin simte că s-a acomodat deja la Standard.

Mă simt foarte bine acolo. Sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă și sper să o țin tot așa și să joc cât mai mult. Anul acesta suntem în play-off-ul doi. Din păcate e al doilea an la rând pentru Standard când sunt în play-off-ul doi și asta nu e benefic pentru club. Dar la anul sper să fie și să mergem în play-off-ul unu.

E un fotbal diferit, se joacă pe forță, e alt stil, dar m-am acomodat foarte bine și sper să joc cât mai mult”, a declarat Răzvan Marin.

Mijlocașul s-a transferat la Standard Liege în luna ianuarie, după ce belgienii au plătit Viitorului 1,8 milioane de euro.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT