• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Viitorul - Steaua 3-1. Plecat în iarnă la Standard Liege, Răzvan Marin a urmărit din tribune victoria foștilor să-i colegi în fața vicecampioanei României: ”De asta am și venit, ca să văd cum îi bat pe Steaua”, a spus acesta, în timp ce se poza cu fanii, după joc.

După succesul din etapa a doua a play-off-ului, Răzvan Marin așteaptă să primească, la finalul sezonului, o medalie de campion, din partea fostului său club:

Mă bucur foarte mult că au reușit să câștige și sper să iasă campioni. Am vorbit înainte să plec și am spus că o să vreau și eu (n.r. - o medalie), dacă ies campioni”, a mai zis mijlocașul de 20 de ani.

După două luni în Belgia, Răzvan Marin simte că s-a acomodat deja la Standard.

Mă simt foarte bine acolo. Sunt foarte mulțumit de ce se întâmplă și sper să o țin tot așa și să joc cât mai mult. Anul acesta suntem în play-off-ul doi. Din păcate e al doilea an la rând pentru Standard când sunt în play-off-ul doi și asta nu e benefic pentru club. Dar la anul sper să fie și să mergem în play-off-ul unu.

E un fotbal diferit, se joacă pe forță, e alt stil, dar m-am acomodat foarte bine și sper să joc cât mai mult”, a declarat Răzvan Marin.

Mijlocașul s-a transferat la Standard Liege în luna ianuarie, după ce belgienii au plătit Viitorului 1,8 milioane de euro.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT