• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, 37 de ani, a infirmat existenţa oricărui conflict petrecut la unul dintre antrenamentele echipei, în care Budescu a ameninţat că-l sună pe Gigi Becali. Dar a spus şi că-l va întreba pe patronul echipei dacă este adevărat că fostul căpitan al Astrei i-ar fi dat vreun telefon să se plângă de ceva.

Antrenorul principal al steliştilor a ţinut să le transmită un mesaj şi celor care spun despre el că ar trebui să fie mai dur cu jucătorii săi.

"Şi ce să fac? Să intru în vestiar şi să bat jucătorii? Mai sparg şi eu o tablă, mai arunc o sticlă cu apă... Dar eu încerc că comunic cu ei şi să le explic ce consider că au greşit. Toţi trebuie să înţeleagă că aşa sunt eu. Probabil că la unele echipe ţine această atitudine, iar la altele poate nu"

"Consider să suntem în obiective. Ne-am calificat în grupele Europa League şi suntem la patru puncte de CFR. Putem mult mai mult, dar au fost momente în care am schimbat foarte multe, jucători care nu au prins toată pregătirea cu noi... Chiar dacă la Steaua avem unii dintre cei mai importanţi fotbalişti", a declarat antrenorul Nicolae Dică.

FCSB-Viktoria Plzen se va disputa joi seară, de la ora 22:05, şi va putea fi urmărit live text pe digisport.ro.

După 9 runde, roş-albaştrii se află pe locul patru în Liga 1, la egalitate de puncte, 18, cu Astra şi CS U Craiova, iar lider este CFR Cluj, cu 22 de puncte.