• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Adrian Mititelu a reacţionat la scurt timp după ce Tribunalul Bucureşti a decis anularea mărcilor Fotbal Club Universitatea Craiova şi FC Universitatea Craiova, ceea ce înseamnă că CSU Craiova a câştigat dreptul de a folosi celebră siglă cu leul a "Ştiinţei".

Fostul patron al Univeristăţii conisderă că judecătorul care a luat decizia este corupt şi ameninţă că va lupta până la capăt, inclusiv la CEDO, dacă va fi nevoie.

"Da, este adevărat! Astăzi, o magistrată de la Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţă prin care a anulat mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA şi FC UNIVERSITATEA CRAIOVA! Este incredibil! Deşi au trecut două ore de la aflarea soluţiei, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentinţă, care nu are nicio corespondenţă în lege!

1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea mârşăvie. Frustarea este uriaşă! Pentru mine se confirmă încă o dată că justiţia română este una selectivă şi nedreaptă.

Astăzi am pierdut pe nedrept o bătălie, URMEAZĂ, ÎNSĂ, DOUĂ CĂI DE ATAC, APEL ŞI RECURS, LA CURTEA DE APEL BUCUREŞTI ŞI INALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE ŞI, NU ÎN ULTIMUL RÂND, CEDO.

Vreau să cred că, totuşi, în România, nu toţi judecătorii pot fi corupţi de către Rotaru alături de grupul lui mafiot şi indiferent de consecinţe, mă voi bate până la ultima suflare! Ştiu că suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectaţi în acest moment, îi rog, însă, să aibă încredere că în final vom câştiga acest război", a scris Mititelu pe Facebook.