• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB se pregătește de debutul returului sezonului regulat. Roș-albaștrii vor întâlni FC Voluntari, vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45. Constantin Budescu este conștient de faptul că meciul nu va fi unul ușor. Fotbalistul s-a referit şi la situaţia de la echipa naţională, unde atmosfera s-a schimbat odată cu venirea lui Cosmin Contra.

”Am făcut foarte mulți pași greșiți în tur, multe egaluri, sperăm să câștigăm cât mai multe meciuri și să ajungem acolo sus. Este bine că se va juca în nocturnă și că este aproape de noi”, a declarat Constantin Budescu, înaintea meciului cu Voluntari.

Mijlocașul ofensiv al roș-albaștrilor ar fi preferat ca meciul cu Voluntari să se joace Ploiești, acolo unde recent a făcut spectacol în meciul naționale cu Kazahstan, când a reușit o dublă.

”Era bine să se joace și la Ploiești, eram mai aproape de casă, dar trebuie să câștigăm oricum”, susține Budescu.

Partida dintre Voluntari și FCSB se va disputa vineri, 13 octombrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Budescu a vorbit și despre echipa națională, acolo unde a fost convocat de noul selecționer Cosmin Contra. Jucătorul de 28 de ani a fost deranjat de faptul că lumea îi critică pe tricolori și susține că se vede o schimbare odată cu numirea lui Contra la națională.

”M-am obișnuit cu lumea. Ba, că jucăm cu o echipă slabă, când câștigăm, iar când pierdem, spun că noi suntem slabi. În țară, la noi, toată lumea e împotriva noastră, nu știu ce vor. E treaba lor, dar e bine că am câștigat si că am luat patru puncte, e un plus sperăm să fie din ce în ce mai bine.

Am stat numai o săptămână cu noul staff. Sper să sudăm relațiile. Contra a venit cu un nou suflu, a fost o schimbare față de trecut, ne bucură și probabil că acum jucătorii vin la națională cu plăcere, nu obligați ca înainte”, a mai spus Budescu.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT