• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Daniel Pancu l-a criticat dur pe Gabriel Iancu. Gică Hagi a renunțat în această vară la jucătorul de 23 de ani, chiar dacă mijlocașul ofensiv l-a făcut campion. Fostul atacant al Rapidului nu a fost surprins de decizia luată de ”Rege”.

Pancu nu a fost impresionat de ce a arătat Iancu până acum și consideră că marea sa problemă este atitudinea. Fostul jucător speră totuși ca mijlocașul ofensiv să se trezească și să demonstreze că poate evolua la un nivel înalt.

”S-a convins și Hagi de el, dar târziu. Mie nu mi-a plăcut niciodată atitudinea lui. E foarte talentat, dar degeaba. Singurul antrenor care a insistat pentru el a fost Gică, nu este o surpriză pentru mine că se desparte de el.

Mi-e greu să cred că are vreo ofertă pentru că a jucat prea puțin. Totuși este destul de tânăr și ar mai putea demonstra, mai are 10 ani de fotbal, cheia e doar la el. Păcat de talentul lui”, a declarat Daniel Pancu la Digi Sport Matinal.

Prezent și el în studioul emisiunii, antrenorul celor de la Chiajna, Dan Alexa a rămas surprins de veste anunțată în exclusivitate de digisport.ro. Tehnicianul se aștepta la mai multe de la Gabi Iancu.

”Hagi ține foarte mult la el și dacă nu-i prelungești contractul unui jucător la care ții, înseamnă foarte multe, înseamnă că este o problemă, e posibil să mai aibă timp să demonstreze, sau să nu mai aibă deloc. Este un jucător foarte talentat, depinde numai de el, păcat că nu a demonstrat până acum”, a spus și Dan Alexa.

Iancu a evoluat în cariera sa pentru Viitorul, FCSB și Karabukspor.

7 trofee are jucătorul de 23 de ani în palmares: 4 titluri, o Cupă a României, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

29 de meciuri a evoluat Iancu pentru Viitorul în acest sezon, reușind să marcheze 6 goluri.

800.000 de euro este cota de piață a lui Iancu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT