• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Telenovela Ciprian Marica nu s-a încheiat. Atacantul de 30 de ani nu a ajuns la niciun acord cu Getafe, după ce condiţiile sale nu au fost acceptate de antrenorul grupării spaniole. În acest moment, internaţionalul român mai are două variante, ambele din Liga 1: Dinamo şi Steaua. 

Gigi Becali a susţinut ieri că negocierile cu fotbalistul sunt ca şi finalizate, însă Steaua nu a făcut niciun anunţ oficial privind transferul. Pentru Marcia există însă şi varianta Dinamo, însă echipa de la care a plecat în fotbalul mare i-a făcut o ofertă inferioară celei primite de la marea rivală.

Antrenorul roş-albilor, Mircea Rednic, a vorbit astăzi despre eventuala venire a lui Marica în Ştefan cel Mare. "Am vorbit cu Marica aseară. El ştie cel mai bine ce are de făcut. E un tip matur, ştie ce vrea de la viaţă. Rămâne ca el să decidă. La Steaua se duce gratis? Nu ştiu. Am vorbit cu el şi cam ştiu care e situaţia. El e un profesionist şi decizia pe care o va lua o vom respecta. Marica trebuie să se gândească bine. De câte ori nu juca pe la Schalke şi venea în ţară, se antrena cu Dinamo".

”Câinii roșii” îi oferă lui Marica un salariu lunar de 7.000 de euro, plus prime de joc care pot urca suma până la 10.000 de euro pe lună, un bonus de 20.000 de euro pentru locul 1, 15.000 de euro pentru locul 2 sau 10.000 pentru locul 3.

La Steaua, Becali i-a oferit un salariu de 300.000 de euro pe sezon, plus prime și bonusuri. Getafe, cealaltă echipă la care ar putea ajunge vârful de 30 de ani, îi oferă 400.000 de euro.


"La națională ajungi doar dacă joci la o echipă de valoare, la care să marchezi goluri. Dacă joci la o echipă mică, poți să fii cel mai bun, dacă nu primești mingi, degeaba. Dacă joci numai pe contraatac, ce poți să faci, ca atacant? De unde să dai goluri. Eu îl văd pe Marica băiat deștept, cred că o să alegă soluția cea mai bună. Dacă e la Dinamo, să aleagă Dinamo”, - Gigi Becali, finanţator Steaua