• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La mai puţin de o zi distanţă după ce a făcut un meci mare contra Viktoriei Plzen, Denis Alibec a fost surprins în trafic cu maşina pentru care a plătit suma impresionantă de 170.000 de euro.

În ultima săptămână, în media din România s-a vorbit intens de Alibec. Conflictul cu Meme, lipsa sa de randament şi vehiculul achiziţionat pentru o adevărată avere au fost subiectele predilecte.

Zilele trecute modelul McLaren 540C, pentru care atacantul a plătit 170.000 de euro a sosit în ţară, iar Alibec s-a ocupat deja de achiziţionarea numerelor roşii din Pipera, necesare pentru a circula până la înmatricularea propriu-zisă.

Vârful a fost astăzi surprins în trafic pe bulevardul Barbu Văcărescu, aşa cum anunţă Gazeta, care prezintă şi primele imagini cu bolidul lui Alibec. Acesta are 412 cai-putere şi ajunge de la 0 de 100 km/h în 3,5 secunde. Atinge o viteză maximă de 320 de kilometri la oră şi e fără îndoială cea mai impresionantă maşină deţinută de un fotbalist din Liga 1.

Vezi mai jos imaginile

"Am văzut că și-a luat mașină și l-am întrebat "Tu ai minte? Ai 2 milioane de euro? Ai măcar un milion? Cum să cumperi mașină de 170.000 de euro?" Mi-a zis că i-a plăcut. El în loc să aibă minte și să facă sacrificii, își ia mașină”, a declarat Gigi Becali zilele trecute, mirat de faptul că vârful a cheltuit aproape tot salariul pe un an pentru un moft.

sursă foto: gsp.ro