• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Steaua - Young Boys 2-2. Reghecampf a dezvăluit în direct la Digi Sport că nu va schimba sistemul de joc, chiar dacă mulţi specialişti anticipau că echipa ar putea evolua în 4-4-2, cu două vârfuri. Tehnicianul va avea însă mari probleme în a alege titularii.

Steaua a reuşit în această iarnă achiziţii importante, în acest moment tehnicianul dispunând, mai ales de la mijloc în sus, de o mulţime de fotbalişti care ridică pretenţii la titularizare.

"O să încercăm să jucăm un sistem mai ofensiv şi unul cu doi închizători. Ideal e să jucăm un modul foarte bine şi apoi, în funcţie de accidentări şi suspendări, să putem apela la altă formulă", a clarificat Reghecampf problema sistemului. Însă tehnicianul se confruntă şi cu o altă problemă, una pe care mulţi antrenori ar dori să o aibă: îi va fi foarte greu să aleagă primul "11".

Concret, în acest moment de la mijloc în sus patru fotbalişti sunt inamovibili: Pintilii, Stanciu, Chipciu şi Marica. Pentru celelalte două locuri lupta va fi una acerbă, Bourceanu, Adi Popa, Hamroun (două goluri azi şi o prestaţie excelentă în prima parte a campionatului), Kharja şi Bawab dorindu-şi cu toţii să evolueze din primul minut.

În cazul în care Steaua va evolua cu doi închizători, Bourceanu e soluţia logică, iar lucrurile se complică şi mai tare în faţă. Adi Popa e printre preferaţii lui Reghe, dar el ar putea sări din schemă pentru a-i face loc fie lui Hamroun, fie lui Bawab sau Kharja. În aceste condiţii Chipciu ar reveni la poziţia sa de bază, cea de aripă dreapta.

Mai jos am încercat să anticipăm cu ar arăta Steaua în cele două module. Tu pe care îl preferi?

Steaua, în 4-2-3-1

Niţă - Răpă, Papp, Varela, Momcilovic - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa (Hamroun), Stanciu, Chipciu - Marica

Steaua, în 4-1-4-1

Niţă - Răpă, Papp, Varela, Momcilovic - Pintilii - Adi Popa (Hamroun), Stanciu, Bawab (Kharja), Chipciu - Marica