• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a terminat la egalitate, 2-2, primul meci amical din această pauză competiţională, disputat împotriva elveţienilor de la Young Boys Berna. Hamroun a semnat golurile campioanei României, în partida în care au debutat Marica, Bawab, Chitoşcă, Ştefănescu şi Popadiuc. Laurenţiu Reghecampf afirmat din nou că mai are nevoie de întăriri, mai ales în defensivă.

3 jucători îşi mai doreşte antrenorul grupării din Ghencea - un portar, un fundaş central de talie şi un jucător de bandă dreaptă. Dacă în privinţa postului de goalkeeper au fost pomenite numele lui Felgueiras şi Arlauskis, iar pentru postul de fundaş dreapta încă este aşteptat Gabi Enache (Astra), Reghe a vrut să orchestreze o nouă revenire - Lukasz Szukala a fost jucătorul dorit pentru a întări centrul defensivei. 

"Îmi doresc dubluri pe fiecare post. Acum ne lipseşte un fundaş central. Sau un fundaş dreapta, în funcţie de cum mutăm ceea ce avem. Mi-aş dori foarte mult un fundaş central de talie, unul înalt, pentru că am primit chiar şi acum gol din fază fixă.

Avem nevoie şi de talie. Este greu să-l aducem pe Szukala, eu mi l-aş fi dorit foarte mult, pentru că-l cunosc bine. El şi-a revenit însă după o accidentare şi se concentrează să joace la Osmanlispor, pentru că vrea să joace cu naţionala Poloniei la EURO.", a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Sport.ro.

Szukala a plecat în urmă cu un an de la Steaua, când a fost transferat de Victor Piţurcă la Al Ittihad, pentru 600.000 de euro (intrase în ultimele 6 luni de contract cu roş-albaştrii). În vară, fundaşul a fost achiziţionat de gruparea de primă ligă din Turcia Osmanlispor.

Alex Bourceanu şi Mihai Pintilii sunt jucătorii care au revenit în această iarnă la Steaua, sub comanda lui Reghe, fiind aduşi liberi de contract. Aici nu îl punem la socoteală pe Paul Pârvulescu, fotbalist care era al campioanei, dar fusese împrumutat la FC Voluntari.

31 de ani are Szukala

2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Szukala

1 an a trecut de când a plecat Szukala de la Steaua

6 meciuri a bifat Szukala în acest sezon, pentru Osmanlispor