• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul stelist Laurențiu Reghecampf își apără echipa, după ce roș-albaștrii au fost acuzați că ar fi avut o înțelegere cu Federația Română de Fotbal pentru a nu-și trimite jucătorii la echipa națională și să scape nepedepsiți.

Tehnicianul campioanei a criticat și inițiativa celor de la Pandurii Tg. Jiu, care solicită reprogramarea primului meci oficial din acest an, cel cu vicecampionii de la ASA Tg. Mureș, acuzând că pregătirile au fost afectate, din cauză că au trimis la națională 4 jucători. Nu i-a uitat nici pe cei de la Dinamo, care au criticat stagiul de pregătire al selecționatei divizionare, chiar dacă și-au pus jucătorii la dispoziția lui Anghel Iordănescu.

"E o diferență foarte mare între echipa națională și selecționata divizionară. Nu avem nicio problemă cu Anghel Iordănescu, am avut probleme și când selecționer era Victor Pițurcă. Am spus că ne dorim să ne antrenăm jucătorii și să ne pregătim pentru returul pe care îl avem de jucat, fiindcă ne dorim foarte mult să ne câștigăm campionatul. Ne menținem părerea, chiar dacă apar acum colegi ai noștri de la alte cluburi, care încep să se plângă că și-au dat jucătorii și că nu au făcut bine. Ar fi trebuit să aibă aceeași părere de la început până la sfârșit și să nu înceapă acum să mute etapele și să facă tot felul de discuții care nu își au rostul", a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Nu există nicio înțelegere între echipa națională și Steaua. Noi ne-am spus punctul de vedere, selecționerul și-a spus punctul lui de vedere și nu am ajuns la o înțelegere. Noi am spus că nu ne dorim să trimitem jucători la echipa sau că dorim să trimitem jucători la echipa națională, sau că vrem să îi trimitem, dar în anumite condiții. Nu s-a aprobat acest luru, nu am trimis", a aăugat antrenorul Stelei.

"Vali Argăseală mi-a spus clar că la acea ședință s-a abținut. Și-a spus punctul de vedere, știa că va fi o problemă când se va face acest turneu", a mai precizat Reghecampf.