• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

FCSB a remizat la Cluj, cu CFR, scor 0-0, și roș-albaștrii s-au distanțat la 3 puncte de Viitorul. Partida nu a fost una deloc liniștită pentru Laurențiu Reghecampf, care, în minutul 61 a decis să-l înlocuiască pe căpitanul echipei sale, Denis Alibec. Unul dintre motivele înlocuirii atacantului a fost și dorinţa de a-l proteja, vârful fiind la un cartonaș galben de suspendare.

Totuși, schimbarea nu i-a picat deloc bine atacantului de 26 de ani, care în momentul înlocuirii nu s-a oprit să se îmbrățișeze cu antrenorul, doar a dat mâna cu el și l-a lovit ușor peste umăr. După acest gest, Alibec a lovit bidoanele de apă care erau la banca de rezerve și după câteva secunde a plecat direct la vestiare.

Reghe nu a primit tocmai bine gestul căpitanului echipei sale și a comparat situația acestuia cu cea a lui Harlem Gnohere, care atunci când intră își face treaba, dar este mereu rezervă. Tehnicianul de 41 de ani consideră că Alibec ar trebui să accepte situația și a anunțat că acesta va fi pedepsit.

”Ce ar trebui să facă Gnohere? Să îmi dea un pumn în umăr înainte să intre?”, a spus Reghe la Fotbal Club.

Nici lui Gigi Becali nu i-a picat prea bine gestul făcut de Alibec și l-a criticat pe acesta. Finanțatorul roș-albaștrilor nu exclude posibilitatea ca atacantul de două milioane de euro să stea pe bancă de rezerve.

”Trebuie să îşi respecte meseria, altfel să se ducă să se facă strungar. Eu i-am zis în faţă: <Vezi că nu vii să fii titular>>. Nimeni nu i-a promis că are postul garantat sau că nu e schimbat. El nu a mişcat aseară, la Cluj. Dacă mă întrebaţi pe mine, eu aş începe cu Gnohere primul 11”, a declarat Gigi Becali.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

VIDEO cu gestul făcut de Alibec