• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a ratat pista Andrei Ivan (19 ani), însă continuă să se întărească. Gigi Becali a anunţat azi că mijlocaşul german Timo Gebhart şi-a rezolvat situaţia la Nurnberg şi se va alătura lotului condus de Laurenţiu Reghecampf în Antalya. Acesta va fi cel de-al zecelea transfer al campioanei în această iarnă, dar roş-albaştrii nu se opresc. 

Finanţatorul Stelei a anunţat că încă se află în negocieri cu Astra, pentru transferurile lui Budescu şi Enache. Ultimul este dorit insistent de Reghe pentru a acoperi banda dreaptă şi are şanse mari să ajungă la campioana României, mai ales după ce a declarat că îl onorează interesul manifestat de roş-albaştri.

 "Pe Enache chiar vreau să îl iau, dar nu depinde de mine acum. Nu ştiu de cine depinde...eu îl stimez, a zis că vrea la Steaua până în ultima clipă, are caracter şi o să insist pe Enache. Reghe mai vrea transferuri? Şi eu vrea avion, elicopter (râde)...Glumesc, o să mai transferăm. Fundaş central o să luăm sigur. În poartă cred că Niţă este titular.", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Două ţinte importante: Enache şi un fundaş central

Astfel, priorităţile în acest moment sunt aducerea unui fundaş central şi a unui jucător de bandă dreaptă. După ce s-a ajuns la un acord cu Timo Gebhart, Steaua nu va mai insista aşa de mult pentru transferul lui Budescu. Enache, pentru care roş-albaştrii au oferit separat 300.000 de euro, are însă şanse semnificative să vină sub comanda lui Reghe în această iarnă. 

În această iarnă, Enache a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Astra. Are opțiune de prelungire pe un an, dar dacă nu va fi activată, în vară va putea pleca liber. Fotbalistul a fost exclus din lot după ce a făcut declaraţii pro-Steaua, iar Marius Şumudică a recunoscut că şansele ca acesta să mai evolueze la Astra sunt minime.

10 transferuri a rezolvat Steaua în această iarnă: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pîrvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Thaer Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 de la Ceahlăul - pentru 150.000 de euro), Timo Gebhart (*liber de contract, urmează să semneze)