• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua și-a propus mai multe ”ținte” pentru perioada de mercato iar una dintre acestea este Constantin Budescu. Vedeta Astrei este așteptată însă zilele viitoare să facă vizita medicală la Al Ahli Doha, după cum a dezvăluit Marius Șumudică, în direct la Digi Sport, astfel că șansele ca el să semneze cu roș-albaștrii sunt foarte mici în acest moment.

Aflat la Las Vegas, acolo unde-și petrece ultimele zile de vacanță, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a spus, de asemenea ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, că nu va fi dezamăgit în cazul în care Budescu se va duce în țările arabe.

”Nu sunt dezamăgit că nu s-au concretizat transferurile de la Astra, de ce să fiu dezamăgit? Dar, cu siguranță, voi vorbi despre jucătorii care vor să ajungă la Steaua, în cazul în care noi vom putea satisface pretențiile cluburilor respective și voi fi bucuros dacă voi avea jucători de valoare în lotul echipei noastre.

Deocamdată, nu am ce să vorbesc. Toți cei pe care i-ați pomenit, și de la Astra și de la CSU Craiova, și mai avem și alți jucători pe lista noastră, sunt jucători importanți în campionatul românesc, care au avut rezultate foarte bune, dar deocamdată acești jucători nu au avut prezență internațională. Așa că nu putem spune în momentul de față că vor face performanță la nivel foarte înalt. Dar, pentru ceea ce s-a întâmplat în România sunt jucători de perspectivă.

Revenind la Budescu și la eventuala sa plecare în zona Golfului, eu spun că este un jucător bun, dar eu cred că un jucător foarte important va fi Stanciu. Asta este părerea mea. Un jucător care va crește enorm de mult în următoarea perioadă”, a spus Reghe.

Tehnicianul roș-albaștrilor are mare încredere și în Alexandru Chipciu, un fotbalist despre care spune că va reveni mult mai puternic după accidentare.

”Chipciu este un jucător important al echipei naționale, este jucător de bază, deci Alex nu mai trebuie să dovedească nimic. Chipciu trebuie să fie sănătos și să se pregătească bine.
De altfel, el va începe perioada de pregătire cu noi, acum, în Turcia, și sunt sigur că va ajunge la forma lui cea mai bună și va avea meciuri foarte bune atât la clubul nostru, cât și la echipa națională”, a mai spus Reghe la Digi Sport.

STEAUA E NOMINALIZATĂ LA CATEGORIA ECHIPA ANULUI 2015. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII