• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Cu un singur punct obţinut în ultimele trei etape, Steaua este de nerecunoscut. Principala responsabilitate pentru jocul extrem de slab al vicecampioanei îi aparţine lui Reghecampf, sunt de părere mulţi dintre specialişti. Spusele lor au fost confirmate de unul dintre jucătorii roş-albaştrilor.

Roş-albaştrii şi-au pierdut busola, întregul joc de atac părând a fi unul la întâmplare, fără niciun orizont. Nici din punct de vedere fizic, capitol la care excelau pe timpul lui Tommy Neubert, steliştii nu se mai ridică la înălţime, astfel că echipa a intrat într-o veritabilă criză.

Au existat mai multe indicii că Reghecampf a pierdut vestiarul, însă până acum niciun jucător nu a spus asta cu subiect şi predicat. Totuşi, unul dintre ei a ales să vorbească acum şi să dezvăluie că fotbaliştii se simt extrem de încărcaţi de antrenamentele mult prea puternice ale tehnicianului.

"Fără nicio exagerare, dar între meciuri uităm efectiv că suntem jucători. Când ajungi zi de zi să ridici haltere şi alte greutăţi, nu mai poţi juca fotbal de calitate. Reghe ne omoară cu halterele lui, care nu lipsesc de la aproape niciun antrenament!", a spus un jucător pentru Gazetă.

Nu este prima dată când se discută despre faptul că "fiarele" le afectează performanţa jucătorilor. În urmă cu aproape două luni, după accidentarea lui Tănase, mai mulţi experţi au spus că aceasta a venit ca urmare a faptului că a fost suprasolicitat la şedinţele de pregătire. La vremea respectivă, Reghe a exclus posibilitatea ca antrenamentele să fie de vină pentru accidentarea mijlocaşului ofensiv.

"Sunt şedinţe specifice pentru ce are el nevoie, dar nu face nimeni haltere cu el înainte de meci. Doar nu suntem în pădure, despre ce vorbim? El lucra pentru abdomen şi pentru spate, doar nu crezi că îmi încarc jucătorii înainte de meciuri cu greutăţi. A fost ghinion şi atât. Tănase s-a accidentat singur", a spus antrenorul Stelei la momentul respectiv.