• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Viitorul - Steaua 3-1. Roș-albaștrii n-au mai repetat evoluția bună din meciul cu CFR Cluj, când s-au impus cu 2-0, în prima etapă din play-off, astfel că Laurențiu Reghecampf a intrat în colimatorul unuia dintre oficialii clubului.

Jocul fără orizont al echipei, preponderent în prima parte a sezonului, dar și în acest an, deși au fost aduși Alibec și Gnohere, a fost ”taxat” dur de către Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

”Cred că Steaua poate să transfere orice atacant din lumea asta. În momentul în care joci doar la bubuială, pe mingi aruncate în față, la bătaie, nici Alibec, nici cine mai vine, nu-și poate crea situații”, a spus ”eroul de la Sevilla”, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

VIDEO cu reacția lui Duckadam despre jocul Stelei

În plus, oficialul vicecampioanei nu l-a ”iertat” pe tehnician nici când a venit vorba de schimbări, deși în acest caz și jucătorii au fost vizați de criticile lui Duckadam.

”Diferența a fost făcută și de schimbările celor doi antrenori. Hagi a băgat doi jucători care au marcat. De data aceasta, Steaua a avut pe banca de rezerve jucători buni, Achim, Boldrin, De Amorim, Gnohere, dar n-au adus acel plus pe care i-au adus fotbaliștii Viitorului”, a mai spus Duckadam.

Fost mare portar, Duckadam a mai precizat că Florin Niță a greșit flagrant la două goluri.

”Clar, i s-a îndeplinit dorința lui Gică. A greșit de două ori catastrofal. Am spus mereu că Niță este un portar bun în momentul în care e concentrat. Astăzi, din păcate, nu știu ce s-a întâmplat cu această concentrare. Astept ca ironiile lui Sumudică să vină, de data asta pe bună dreptate, la adresa mea. Pentru că eu l-am susținut pe Niță pentru echipa națională și acum...”, a completat președintele de imagine.

VIDEO cu reacția lui Duckadam despre Niță

Deși Steaua mai are opt etape de disputat din play-off, deci mai sunt în joc 24 de puncte, Duckadam este convins că încă un eșec, runda următoare, în derby-ul cu Dinamo, le va scădea dramatic șansele roș-albaștrilor în lupta pentru cununa cu lauri.

”Dacă nu vom câștiga etapa viitoare cu Dinamo, șansele noastre la titlu vor scădea. Steaua trebuie să o bată pe Dinamo!”, a încheiat Duckadam la Digi Sport.

Steaua - Dinamo, clasicul derby al fotbalului românesc, programat în etapa a 3-a din play-off, se va disputa duminică, 2 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

VIDEO cu rezumatul partidei FC Viitorul - Steaua