• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenamentul oficial dinaintea derby-ului cu Dinamo, desfășurat la ”Baza Sportivă Steaua București”, a fost mai lung ca de obicei pentru roș-albaștri. Laurențiu Reghecampf a explicat, mai apoi, la întâlnirea cu jurnaliștii, care a fost motivul pentru care și-a băgat elevii și într-o ședință.

”Întotdeauna încerc să vorbesc despre problemele noastre și nu despre problemele adversarului. Într-adevăr, analizăm și adversarul, încercăm să le găsim punctele vulnerabile, dar aceste lucruri le țin pentru mine.

Pe mine m-a interesat cel mai mult, și de aceea a durat foarte mult discuția cu jucătorii, ceea ce facem noi, ce facem când pierdem mingea, ce fac anumiți jucători în momentul în care un coleg de-al lor greșește. Sunt lucruri care se văd și care nu trebuie să se întâmple.

În momentul în care vrei să se formeze o echipă și vrei să fii puternic, trebuie să existe, în primul rând, acea plăcere de a juca împreună, dar și acea încredere pe care ei trebuie să și-o arate pe teren”, a spus tehnicianul, în vârstă de 41 de ani.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Dacă în alți ani vorbea despre o diferență mare de valoare între cele două echipe, acum Reghecampf și-a schimbat discursul.

”Au jucători foarte buni, formează un grup foarte bun și ați văzut că se apară foarte bine. Sunt foarte agresivi, pleacă bine pe contraatac, au crescut mult în joc, deci trebuie să fim atenți.

Cât despre cine va juca în atac, nu este problema mea, dar cred că ambii jucători, Gnohere și Nemec, sunt foarte periculoși. Trebuie să fim atenți pentru că ambii jucători sunt foarte, foarte buni”, a mai spus Reghe. 

TOATE INFORMAȚIILE DESPRE DINAMO-STEAUA LE GĂSIȚI AICI!

Referitor la modul în care va acționa pentru a-i motiva pe jucători, Laurențiu Reghecampf a spus că nu mai e momentul ca Steaua să trăiască din amintiri.

”Mă gândesc la foarte multe lucruri, dar pentru mine cel mai important, în momentul de față, este să le transmit jucătoprilor ce au de făcut la meci. Nu putem trăi din amintiri, ci trebuie să încercăm să jucăm mult mai bine decât am făcut-o până acum. 

Nu ne permitem să pierdem mingea foarte ușor, nu ne putem permite să nu atacam adversarul imediat cum s-a întâmplat asta.

Deci, trebuie să fim mult mai atenți pentru că jucătorii de la Dinamo au altă calitate”, a mai spus Reghecampf.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Echipa Stelei pentru derby-ul cu Dinamo: Niţă - Ovidiu Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Adi Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovic