• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gaz Metan Mediaş a câştigat, duminică, scor 1-0, meciul disputat în deplasare cu Steaua, liderul clasamentului, în etapa a 12-a a Ligii 1.

În urma acestui rezultat, Steaua rămâne pe primul loc, cu 26 de puncte, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Craiova şi Viitorul, în timp ce Gaz Metan Mediaş urcă pe locul şase, cu 19 puncte strânse în 12 partide, dar cu un meci mai mult disputat faţă de Dinamo.

În ciuda faptului că mulţi sunt de părere că roş-albaştrii sunt într-o cursă solitară spre un nou titlu, echipa nu se regăseşte, meciurile bune din acest sezon putând fi numărate pe degetele de la o mână.

La finalul confruntării cu Gaz Metan, Reghecampf a analizat la cald partida, la microfonul Digi Sport. Echipa venea după o perioadă în Antalya, unde staff-ul spera să fi rezolvat multe din probleme, însă doar din punct de vedere fizic şi al atitudinii s-a văzut un plus evident.

"Am primit un gol pe o greşeală foarte mare, aşa ceva nu trebuie să se întâmple la acest nivel. În plus, la finalizare am suferit. A fost un joc haotic: s-a încercat, fizic am stat bine, însă nu am avut limpezime în faţa porţii. Mă îngrijorează un singur lucru, problemele la finalizare. Defensiv stăm bine, primim gol doar dacă ne băgăm noi mingea în poartă", a spus Reghecampf.

Mitrea a făcut un nou meci slab şi se pare că acesta va fi ultimul pentru el în tricoul Stelei. Apărătorul este împrumutat de la Ascoli până la finalul stagiunii, însă evoluţia de astăzi l-a enervat peste măsură pe patron, care a anunţat că fotbalistul este istorie pentru echipa sa. La rândul său supărat pe fundaş, pe care l-a schimbat în minutul 41, Reghecampf a încercat să evite subiectul.

"Nu trebuie să explic dacă sunt sau nu mulţumit de Mitrea. Nu a fost ziua lui astăzi", a mai spus tehnicianul vicecampioanei. Informat despre anunţurile făcute de patron, care i-a desfiinţat pe fundaş şi pe Golubovic, Reghe a precizat: "Cu toţii suntem supăraţi după un asemenea meci. Mai sunt câteva luni, sper să ne revenim. O să vedem, vom reuşi într-un fel sau altul să alcătuim o echipă care să reuşească să câştige".

Pentru Steaua urmează o partidă esenţială pentru soarta europeană, urmând a o întâlni joi pe Zurich. Reghecampf şi-a exprimat speranţa că echipa va arăta o cu totul altă faţă în disputa cu elveţienii, exact cum s-a întâmplat la precedenta partidă din Europa League: după mai multe prestaţii modeste în campionat, Tamaş&Co au jucat de la egal la egal cu Villarreal.

"Sper să arătăm că suntem pregătiţi să facem faţă în partida cu Zurich", a conchis Reghecampf.