• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a pierdut surprinzător cu FC Voluntari, scor 1-3, iar una dintre măsurile luate de Laurenţiu Reghecampf după eşecul în faţa ilfovenilor a fost readucerea lui Gregory Tade la prima echipă.

Golgheterul ediţiei trecute a Ligii 1 a dezamăgit în prima parte a acestui sezon şi a intrat pe lista neagră a patronului. Francezul nu şi-a găsit echipă în perioada de transferuri din iarnă (de altfel, nu putea decât să revină la CFR Cluj, în condiţiile în care evoluase deja pentru două formaţii în actuala stagiune), astfel că a mai primit o şansă la Steaua.

De altfel, atacantul de 29 de ani a participat la şedinţa de pregătire de astăzi, la care au luat parte 24 de jucători. 

Înaintea partidei cu CSMS Iaşi, care va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, antrenorul campioanei a explicat motivele pentru care Tade a revenit la prima echipă.

"Sunt mai multe motive pentru care l-am readus. Cel mai important e că s-a terminat perioada de transferuri şi nu l-am putut transfera. Este în continuare jucătorul nostru, îl plătim şi trebuie să-i oferim condiţii la nivelul echipei noastre.

Am discutat cu patronul pentru a găsi cea mai bună soluţie şi mă bucur că a înţeles şi că a luat această decizie. Avem jucători de valoare, dar care au nevoie de concurenţă", a declarat Reghecampf.

Faptul că Tade a fost reintegrat în lotul roş-albaştrilor nu înseamnă că staff-ul Stelei nu mai are încredere în Ciprian Marica, una dintre dezamăgirile din primele meciuri din 2016.

"Îl cunosc foarte bine pe Ciprian, el îşi doreşte cel mai mult să marcheze. Trebuie să avem puţin răbdare. Nu-mi fac probleme în privința lui", a insistat Reghe.

După înfrângerea cu FC Voluntari, patronul Gigi Becali i-a criticat public pe unii dintre jucătorii Stelei. Nici Reghecampf nu şi-a menajat elevii.

"Nu ştiu cum au primit jucătorii criticile patronului, dar au avut parte de cuvinte dure şi din partea mea, pentru că jocul nu a fost aşa cum mi-am dorit.

La Hamroun a fost vorba de un accident, el rămâne un jucător foarte important. Momcilovic trebuie să se integreze în familia noastră, să se obișnuiască cu ceea ce înseamnă Steaua. Acelaşi lucru l-am spus şi la prezentarea lui", a precizat tehnicianul roş-albaştrilor.

Unul dintre cei mai buni stelişti din acest sezon, Nicuşor Stanciu, dă asigurări că roş-albaştrii vor arăta altfel la partida de sâmbătă. În acelaşi timp, cere sprijinul publicului din Piteşti.

"Am analizat meciul cu FC Voluntari şi am văzut unde am greşit. Obiectivul nostru este să câştigăm cu CSMS Iaşi, dar ne aşteaptă un meci foarte greu. Aşteptăm un stadion plin la Piteşti, cei de acolo ne-au susţinut mereu. Nu suntem noi principala favorită la titlu", a spus "decarul" campioanei.