• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Laurenţiu Reghecampf are un mare obiectiv pentru începutul anului 2016: Steaua să revină în Ghencea.

Campioana a jucat meciurile de pe teren propriu din prima parte a sezonului pe Arena Națională, la Cluj și la Pitești, dar Laurențiu Reghecampf, revenit pe banca campioanei, speră ca primul meci acasă din 2016 să se dispute în Ghencea.

Reghecampf vrea nu doar ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu pe arena tradițională a Stelei, dar și să se pregătească în baza din Ghencea, acolo unde amenajase un cantonament special în primul său mandat pe banca roș-albaștrilor.

"Obiectivul principal e să aducem echipa în Ghencea. Vreau ca de la 1 februarie să ajungem la un consens. Eu cred că se vor rezolva lucrurile şi cu baza de pregătire din Ghencea şi cu Naţional Arena. Dorinţa mea cea mai mare e să revenim acasă. Sunt multe lucruri de rezolvat: sala de forţă, cabinele. Eu mereu gândesc pozitiv şi sunt sigur că ne vom întoarce în Ghencea", a spus tehnicianul, în direct la Digi Sport.

Chiar înainte de Anul Nou, ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, a dispus constituirea unei comisii care să analizeze relația dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali, pentru a se găsi modalități de utilizare a stadionului din Ghencea.

Primul meci pe teren propriu din 2016 al Stelei va avea loc pe 27 februarie, în etapa a 26-a a Ligii 1, contra lui CSMS Iași, în direct la Digi Sport 1. Campionatul se reia cu o săptămână mai devreme.