• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Dinamo - Steaua 1-1. Laurenţiu Reghecampf a vorbit, în direct la Digi Sport Matinal, despre derby-ul de aseară, din Ştefan cel Mare. Antrenorul campioanei s-a declarat nemulţumit de evoluţia elevilor săi în partea a doua a partidei.

"N-aţi văzut declaraţiile? Noi n-am contat la meciul ăsta, cei de la Dinamo au jucat mai bine. Că cifrele spun că noi am controlat jocul, iar ceilalţi au altă părere, asta e. La rece, la cald, rezultatul rămâne cel de pe tabelă, 1-1. Acum, să fiu sincer, văd foarte multe momente din timpul meciului şi sincer sunt dezamăgit de repriza a doua. Noi trebuia să jucăm în continuare, să ne creăm mult mai multe situaţii de a marca, să ţinem mult mai mult mingea. Am degajat mingea aiurea în foarte multe situaţii şi au fost momente în care jucătorii noştri nu au jucat la nivelul pe care ni-l doream", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Întrebat care sunt ultimele detalii despre situaţia lui Marica, antrenorul Stelei a răspuns pe un ton agresiv: "La cum aţi vorbit până acum de Ciprian Marica, nu ştiu de ce vă interesează. Până acum l-aţi criticat şi tot v-aţi dat cu părerea."

Ulterior, a urmat un dialog între moderatorul emisiunii Digi Sport Matinal, Dan Filoti, şi antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf:

Dan Filoti: Nu ştiu concret la ce te referi, Laurenţiu.

Laurenţiu Reghecampf: Ai câţiva invitaţi în emisiune, şi tu ţi-ai spus părerea de vreo două-trei ori. Aveţi puţin respect, totuşi vorbiţi de un jucător care are o carieră incredibilă.

Dan Filoti: Tocmai asta am subliniat, nu ştiu dacă ai fost atent. E într-un moment în care are nevoie de susţinere şi...

Laurenţiu Reghecampf: N-ai subliniat asta. Trebuia să-ţi opreşti colegul în momentul în care a făcut anumite declaraţii, dar asta este, fiecare poate să spună ce vrea.

Dan Filoti: Laurenţiu, acum cred că eşti şi tu la cald şi vezi lucrurile într-un fel. Sigur, nu trebuie să le vedem cu toţii la fel. Tot respectul pentru Ciprian şi îi dorim să se însănătoşească.

Laurenţiu Reghecampf: Nu sunt la cald şi dacă vorbeşti pe tonul ăsta cu mine, stai liniştit că îţi închid telefonul în secunda doi. Nu vorbesc la cald.

Dan Filoti: Laurenţiu, ai vrut să intri în emisiune, vorbim. Dacă mă ameninţi că închizi telefonul, nu e nicio problemă, poţi să o faci.

Laurenţiu Reghecampf: Bine, la revedere

Dan Filoti: Numai bine!

Antrenorul Stelei nu a apucat să spună exact ce declaraţii l-ar fi deranjat, însă una dintre ele ar putea să-i aparţină lui Ilie Stan, invitat în platoul emisiunii Digi Sport Matinal. "Cel mai probabil, Marica nu s-a antrenat cum trebuie. El a ţinut foarte mult să revină la o formă optimă cât mai repede şi de aceea cred că a tras mai tare decât era cazul în situaţia lui", a afirmat Ilie Stan.

Ulterior, jurnalistul Radu Drăguţ l-a întrebat pe Ilie Stan dacă nu consideră că Marica, în carieră, nu şi-a ales cei mai buni paşi pentru viitorul său, aceasta fiind o altă întrebare care l-ar fi putut irita pe tehnicianul Stelei.

VIDEO Intervenţia lui Reghecampf la Digi Sport Matinal: