• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua și-a prezentat în cantonamentul din Turcia cei nouă jucători pe care i-a legitimat până în prezent, însă campania de achiziții a roș-albaștrilor nu s-a încheiat aici, a dezvăluit antrenorul Laurențiu Reghecampf.

După ce a reușit să-i înregimenteze pe Marica și Bawab, Steaua a renunțat la pista Budescu și îl vrea de la Astra doar pe Enache, lucru confirmat, într-o oarecare măsură, și de tehnicianul campioanei. Reghecampf a recunoscut că negocierile merg în general greu, pentru că jucătorilor le explodează cota atunci când Steaua se interesează de serviciile lor.

"Sper ca în al doilea cantonament să sosească și ceilalți jucători de care aveam nevoie. Mai avem nevoie de un jucător care poate juca pe banda dreaptă. V-am zis că suntem interesați să-i cumpărăm pe cei doi (Budescu și Enache - n.r), dar deocamdată nu am reușit să facem asta.

Budescu are și alte oferte. Deocamdată nu s-a ajuns la un acord, sper să se rezolve până la următorul cantonament. În momentul când Steaua vrea să cumpere, majoritatea echipelor vor să vândă scump, dar în momentul în care vor să ia jucători de la Steaua, majoritatea echipelor vor să-i ia gratis", a declarat Reghecampf.

Banda dreaptă nu este, însă, singurul loc în care antrenorul campioanei are nevoie de întăriri. Steaua își mai dorește un apărător central și un portar.

"Vom încerca să mai aducem un fundaș central, ca să fim acoperiți și acolo, pentru că deocamdată avem doar trei jucători. O să vedem. Dacă vom avea posibilitatea să aducem un portar care să pună probleme celor doi care se bat pentru locul de titular, o vom face.

Avem doi portari foarte buni, sunt mulțumit și de Niță, și de Cojocaru, sper să o țină în continuare așa, dar pentru a fi acoperiți ne mai trebuie un portar. Noi îl avem pe Poiană, dar mai are nevoie de timp pentru a face pasul și a juca la echipa mare. Ne gândim să aducem și un portar, dar încă suntem în discuții, nu e nimic 100%", a explicat antrenorul roș-albaștrilor.

Steaua i-a transferat deja în această iarnă pe: Mihai Pintilii (liber), Alexandru Bourceanu (liber), Paul Pârvulescu (revenit după împrumutul la FC Voluntari), Marko Momcilovic (Pandurii - pentru 250.000 de euro), Ciprian Marica (liber), Tha'er Bawab (liber), Doru Popadiuc, Cătălin Ştefănescu şi Sebastian Chitoşcă (toţi 3 Ceahlăul - pentru 150.000 de euro).