• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

UPDATE: Gabi Balint a ținut să-i răspundă antrenorului Stelei, prin intermediul site-ului digisport.ro.

"Eu sunt un analist obiectiv și fac asta la Digi Sport, unde sunt invitat permanent. Eu nu atac și nu jignesc pe nimeni în plan personal în analizele mele. Nu am atacuri la persoană! Că e vizat antrenorul, asta e, eu nu m-am luat de omul Laurențiu Reghecampf.

Așa puțin cât am antrenat, eu am avut rezultate. Am avut 2 promovări (n.n. Sportul și CS U Craiova), un campionat în Moldova, plus o Cupă (n.n. cu Sheriff Tiraspol). Am fost și vicecampion cu Timișoara, am fost foarte aproape să câștig campionatul. Pentru prima oară Timișoara a terminat pe un loc 2.

Nu mă consider un mare antrenor sau un mare specialist, pe mine telespectatorii mă judecă", a fost reacția lui Gabi Balint, pentru digisport.ro.


 Laurențiu Reghecampf a fost deranjat de criticile primite după ce Steaua nu a reușit să câștige în fața lui FC Botoșani. Antrenorul ”roș-albaștrilor” a avut un răspuns dur pentru Gabi Balint, la conferința de presă de înaintea derby-ului cu Dinamo, asta după ce fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni a spus despre jucătorii lui Reghe că au chinuit mingea în jocul de duminică, cu moldovenii.

N-a fost un accident cu Botoșani. Îl văd pe specialisul Gabi Balint. Mare, mare antrenor, dar rezultatele pe care le-a avut ca antrenor lasă de dorit. Să ne mai lase în pace!

Nu este nicio tragedie, nu este jocul pe care ni-l dorim, dar nu trebuie să vedem totul negru. Chiar dacă lui Gabi Balint nu-i convin foarte multe lucruri să o facă, dar să nu mai jignească. Noi, dacă ne luăm de ei, suntem acuzați că ne-am luat de fostele glorii, ei dacă ne atacă, au voie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoarea duelului cu Dinamo.

Tehnicianul de 41 de ani chiar l-a invitat pe Gabi Balint la antrenamentele Stelei, pentru a vedea ceea ce exersează cu jucătorii:

În general se marchează ușor când profiți de greșeala adversarului. Îl invit să vadă ce facem noi la antrenament. Poți marca mai ușor când recuperezi mingea cât mai aproape de poarta adversă. Noi am avut probleme din cauza omogenității, a accidentaților. Noi marcăm foare mult când recuperăm rapid și foarte aproape de poarta adversă. De aceea nu tot ce facem la antrenament punem în practică și pe teren”, a mai zis Reghecampf.

Atât non-fotbal nu am mai văzut demult. Practic au chinuit mingea. La Steaua ceva nu merge. Trebuie să ne întrebăm de ce. Știi ce am văzut eu în jocul tactic al Stelei în meciul cu Botoșani? Bourceanu se retrage pe construcție între fundașii centrali, ia mingea de la un fundaș central și o dă la celălat. Apoi, ia mingea de la celălalt și o dă iar la primul. Și tot așa. Asta, în cazul fericit în care nu dă o pasă la un adversar, cum a făcut acum de mai multe ori. Ăsta-i jocul tactic al Stelei!”, a fost declarația făcută de Gabi Balint, la Digi Sport, care l-a enervat pe Reghecampf.

Dinamo - Steaua, din etapa a 18-a a Ligii 1, se va juca miercuri, 30 noiembrie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul poate fi vizionat GRATUIT și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro de către abonații RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate ÎN TIMP REAL pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.