• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, ia în calcul să desființeze echipa a doua, care evoluează în Liga 3, pentru a mai reduce costurile. Florin Bratu, antrenorul care a câștigat două trofee importante vara aceasta, dar cu Dinamo U19, speră ca un astfel de scenariu să nu fie pus în practică.

”Am auzit și eu de acest zvon, dar nu e sigură treaba. Eu sper să nu se întâmple asta, pentru că Dinamo a arătat că are copii talentați, copii care au demonstrat că sunt cei mai buni la nivelul lor de vârstă și ar fi păcat acum să nu existe continuitate”, a spus Bratu, pentru digisport.ro.

Florin Bratu se va despărți de Dinamo în această vară, pentru că urmează să semneze contractul cu FRF pentru a deveni selecționer la U18.

”Ne-am înțeles, dar încă nu am semnat contractul. Dacă vom parafa actele, atunci voi pleca în iulie cu totul de la Dinamo, pentru că nu mă pot ocupa în paralel de ambele proiecte”, ne-a mai spus Bratu, care astfel îi dă și un răspuns neașteptat lui Adrian Mutu. Directorul general al ”câinilor” spera ca Bratu să antreneze în continuare și la juniorii roș-albilor, asta în cazul în care nu se vor desființa, după cum a anunțat Gazeta.

”Regulamentul FRF nu-mi permite să fiu implicat și la Dinamo și spun asta pentru că sper ca echipa de juniori să nu se desființeze”, a mai spus Bratu, pentru digisport.ro.

În aceste condiții, jucătorii de la Dinamo U19, care au câștigat cu Bratu atât campionatul, cât și Supercupa, și care vor trece din toamnă la altă categorie de vârstă nu vor mai avea unde să joace.

Decizia l-ar putea enerva și pe Cosmin Contra, tehnicianul care a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la Dinamo, dacă Negoiță nu-i îndeplinește condițiile promise la semnarea noului angajament.