• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CSM Poli Iaşi este revelaţia ultimelor etape în Liga 1, după ce a reuşit să ia patru puncte din meciurile cu FCSB şi Dinamo. Moldovenii vor să rămână protagonişti, iar Flavius Stoican ar putea avea în curând sub comandă un jucător care a fost de două ori campion al României. Este vorba despre Pantelis Kapetanos.

Atacantul grec, care a cucerit titlul cu CFR Cluj şi Steaua, este principala ţintă a grupării din Copou, care se află în căutarea unui vârf de careu. Ajuns la 34 de ani, Kapetanos reprezintă o soluţie, mai ales că deja cunoaşte bine Liga 1, unde a evoluat şapte sezoane, între 2008 şi 2014.

Motivul pentru conducerea ieşenilor caută un număr 9 are legătură cu Andrei Cristea. Căpitanul echipei lui Stoican se simte mai bine atunci când e folosit ca al doilea atacant, dar, în acest moment, lipsa de variante îl obligă să evolueze ca vârf.

Aducerea unui jucător de tipul lui Kapetanos i-ar oferi mai multă libertate lui Cristea, pe lângă faptul că ar asigura moldovenilor un număr important de goluri.

În perioada petrecută în Liga 1, fostul internaţional elen a marcat 48 de goluri, în 128 de prezenţe. După ce s-a despărţit definitiv de Steaua, în 2014, Kapetanos a jucat două sezoane sub comanda lui Răzvan Lucescu, la Xanthi, unde a punctat de 13 ori în 48 de meciuri.

În stagiunea precedentă, jucătorul dorit de CSM Poli Iaşi a evoluat la Veria, unde a înscris 6 goluri în 24 de partide de campionat.