• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Titular ultima oară pe 24 septembrie, în derby-ul cu Dinamo, câştigat de FCSB cu 1-0, Denis Alibec a revenit în echipa de start pentru partida cu Voluntari. Vârful a acuzat probleme la spate, însă a fost recuperat în timp util pentru confruntarea cu ilfovenii.

Acest sezon a fost unul de coşmar pentru Alibec, care nu a marcat încă în campionat. La acest lucru a contribuit pubalgia de care suferă, însă vârful a ratat ultimele două meciuri ale echipei de club - Liga 1 şi Europa League -, dar şi convocarea la naţională din cauza unor probleme la spate.

Prezenţa lui Alibec era sub semnul întrebării şi înainte de confruntarea cu Voluntari, însă staff-ul medical şi-a dat acordul ca el să fie folosit pe ultima sută de metri. Becali vrea cu orice preţ să îl transfere pe atacant în iarnă, astfel că acesta trebuie să îşi intre în formă şi să aibă prestaţii apreciate pentru ca cineva să plătească suma de 10 milioane de euro visată de patron.

"Nu îmi fac probleme cu Alibec. Noi nu o să îl mai ţinem, am deja oferte pentru el şi cred că o să îl transfer. D-aia şi îl vreau pe Nemec", a spus Becali zilele trecute, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club, pentru ca apoi să vorbească de problemele medicale ale jucătorului: "Denis avea ceva la spate, d-aia nu a mai jucat în ultimul trecut, dar i-a trecut. Pubalgia e altceva, aia e o problemă mai veche, dar el nu a jucat din cauza durerilor la spate".

Internaţionalul român a fost aproape de un transfer în Anglia, în ultima zi a perioadei de mercato din vară. Wolverhampton Wanderers îl convinsese pe Gigi cu o ofertă de 10 milioane de euro, însă tranzacţia a picat din cauza faptului că actele nu au putut fi întocmite în timp util.

3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de