• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Claude Dielna (29 de ani) a revenit în lot pentru partida cu CS U Craiova. Fotbalistul a suferit o microleziune fibrilară chiar la ultima partidă cu oltenii, de la finalul lunii trecute. Anunțul l-a făcut Cosmin Contra, care a mai precizat că Patrick Petre a fost răpus la pat de o febră.

Indisponibilităţile din lotul lui Dinamo sunt cele cunoscute din etapele trecute. ”Guriță” a precizat că Patrick Petre are febră şi nu s-a antrenat în ultimele două zile, dar că în lot va reveni Claude Dielna. Fotbalistul de 29 de ani a acuzat probleme musculare la ultima partidă cu oltenii, astfel că din minutul 82 fundașul central nu a mai contat deloc pentru ”câini”. ”Accidentările sunt cele cunoscute, indisponibilităţile. Se pare că Dielna va reintra în lotul pentru meciul cu Craiova, în rest May, Maric şi Brănescu rămân accidentaţi.

Patrick Petre este de două zile cu febră, la pat, nu s-a antrenat în ultimele două zile. Să vedem dacă astăzi va putea să vină să facă ceva”, a punctat tehnicianul.

Dinamo - CS U Craiova e duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro.

Fostul coleg al lui Adrian Mutu de la AC Ajaccio, Dielna este văzut de conducătorii dinamoviști ca viitorul lider al defensivei, ținând cont de experiența acumulată de acesta de-a lungul timpului. În trecut, el a jucat la Istres, Olympiacos, Sedan, Ajaccio, Sheffield Wednesday și Slovan Bratislava.

Născut în Franța, la Clichy, Claude Dielna și-a început cariera la juniorii clubului SM Caen, a debutat în fotbalul profesionist la FC Lorient (2006-2008) și a mai evoluat la FC Istres (2008-2012), CS Sedan (2012-2013), AJ Ajaccio (2013-2014), Sheffield Wednesday FC (2014-2015), SK Slovan Bratsilava (2015-2016), revenind la clubul englez în acest sezon competițional.

23 de partide a evoluat Claude Dielna pentru Sheffield Wednesday FC în Championship, liga a doua din Anglia.

29 de ani a împlinit Claude Dielna pe 14 decembrie, anul trecut.

Tehnicianul lui Dinamo nu a dorit să vorbească pe larg despre o eventuală prelungire cu Dinamo, dar a dat de înțeles că un factor destul de important în viitorul lui îl reprezintă familia stabilită în Spania.

Dinamo şi Craiova au început play-off-ul cu câte un egal fără goluri, cu Viitorul şi, respectiv, Astra, iar duminică seară se vor întâlni la Bucureşti. Antrenorul "câinilor", Cosmin Contra, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu oltenii, pe care i-a învins ca antrenor al roş-albilor în sezonul regulat, scor 2-1.

VEZI AICI PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT