• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ianis Hagi are șanse mici de a rămâne la Fiorentina, după ce nu a prins niciun minut în acest sezon pentru echipa mare. Italienii de la gazzaviola.it susțin că în ianuarie acesta va pleca de pe ”Artemio Franchi”.

Gică Hagi nu vrea să îl lase pe Ianis să joace în liga secundă, de acolo venind singura ofertă concretă de împrumut (Pescara).

Dacă nu va primi o ofertă din Serie A, unde să poată juca, mijlocașul de 19 ani va reveni la Viitorul, în această iarnă, susține aceeași sursă.

Duminică, la meciul disputat de Fiorentina Primavera, Ianis Hagi a avut o execuţie superbă în meciul cu Chievo, 2-3, iar reacţia sa de după gol a demonstrat o dată în plus că nu mai este fericit în Toscana.

”Regele” Hagi a zburat apoi luni spre Florența, pentru a lămuri situația internaționalului de tineret. În ciuda afirmaţiilor liniştitoare şi optimiste, date în primul an de Gică, atitudinea celor de la Fiorentina l-a deranjat mult. Pentru el, aproape că n-au mai contat cele două milioane de euro pe care le-a luat în schimbul fiului său.

Ianis a jucat o singură dată pentru gruparea toscană, de ziua lui, pe 22 octombrie 2016, când a împlinit 18 ani. Iar Hagi s-a aflat şi atunci în oraşul italian.