• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

FCSB vine după două înfrângeri consecutive, lucru care s-a întâmplat pentru prima dată în mandatul lui Nicolae Dică, și va juca în etapa a 19-a cu Astra. Roș-albaștrii au pierdut primul loc în Liga 1, iar meciul cu giurgiuvenii este extrem de important pentru echipa finanțată de Gigi Becali. Tehnicianul de 37 de ani nu se va putea baza pe trei dintre cei mai importanți jucători ai echipei.

Pe lângă Romario Benzar, care nu va mai evolua în acest an, din cauza unei accidentări, și Marko Momcilovic, și el cu probleme medicale, pe lista jucătorilor pe care Dică nu va putea miza la meciul cu Astra s-au adăugat Dennis Man și Mihai Bălașa. Aceștia au primit cel de-al patrulea cartonaș galben din acest sezon la meciul cu Iași, astfel că vor fi suspendați. Pe lista indisponibililor se mai află și Golofca, accidentat, dar el nu intra în calcul pentru acest joc.

La meciul cu Astra, antrenorul FCSB va miza din nou pe ”greii” echipei, menajați la meciul cu Plzen. Astfel că Niță, Pintilii, Nedelcu, Teixeira, Budescu, Tănase sau Gnohere se vor regăsi din nou printre titulari la meciul cu formația pregătită de Edi Iordănescu.

Față de meciul din Cehia, Niță va reveni în poartă, în locul lui Vlad. Pintilii și Nedelcu îi vor înlocui pe Popescu și Filip. Teixeira, Budescu și Tănase vor intra în locul lui Golofca, Man și Coman, în timp ce Gnohere va fi titular în fața lui Alibec, care nu a convins nici la Plzen.

În locul suspendatului Bălașa își va face apariția în primul 11 Ionuț Larie. Astfel că Dică va face 8 modificări în echipa de start, față de ultimul meci.

Cum ar putea arăta FCSB cu Astra:

Niță - Enache, Planic, Larie, Morais - Pintilii, Nedelcu - Teixeira, Budescu, Tănase - Gnohere

Partida dintre Astra și FCSB se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:45, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT