• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Rivalii de la FCSB au reacționat după ce Ionuț Negoiță a anunțat că va vinde Dinamo. Dragoș Nedelcu a vorbit despre situația de la echipa din șoseaua Ștefan cel Mare și este convins că Dinamo va rămâne un club important în Liga 1.

”Dinamo este un club de tradiție. Nu cred că Dinamo va dispărea. Au foarte mulți suporteri și cu siguranță se va găsi o rezolvare acolo”, consideră Nedelcu.

Ionel Dănciulescu a anunțat că finanțatorul echipei din șoseaua Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță, este dispus să renunțe la Dinamo pentru două milioane de euro.

Nedelcu s-a accidentat la un antrenament al echipei naționale, susținut înaintea meciului cu Portugalia, dar a rămas în continuare la lot, în speranța că se va putea recupera pentru partida următoare cu Țara Galilor. Mijlocașul roș-albaștrilor a suferit o contuzie.

”După antrenamentul de marți stau și fac recuperare. Îmi doresc foarte mult să evoluez în meciul următor și de aceea am rămas aici, pentru a vedea dacă voi reuși să fiu sută la sută și să joc cu Țara Galilor. Domnul Hagi a trecut pe la echipă și ne-a zis să fim puternici și ambițioși.

Ne simțim foarte bine aici, la Ovidiu. Suntem ca acasă. Suntem mulți jucători de la Academie. Eu zic că am demonstrat că suntem o echipă puternică și ne putem bate de la egal la egal cu oricine din grupă”, a spus Nedelcu pentru Digi Sport.

Următorul meci al tricolorilor mici în preliminariile pentru Europeanul din 2019 va fi cu Țara Galilor. Partida se va disputa marți, 14 noiembrie.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT