• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Steaua visează la titlul de campioană, însă în două dintre partidele decisive din acest play-off, cu Dinamo şi Astra, Reghecampf se va vedea forţat să apeleze la un cuplu de fundaşi centrali inedit. Moke şi Bălaşa vor fi apărătorii vicecampioanei, niciunul nefiind la bază fundaş central.

Strategia defectuoasă de achiziţii a lui Becali îşi va arăta încă o dată "roadele" în perioada următoare. "Voi face transferuri de Ligă", anunţa Becali înainte de pauza din iarnă, însă anunţurile făcute la TV nu şi-au găsit sub nicio formă acoperirea în realitate. Cum Tamaş a văzut direct roşu la Ovidiu, în partida pierdută cu Viitorul, scor 3-1 pentru trupa lui Hagi (şi va sta două etape), staff-ul tehnic al roş-albaştrilor mai are în acest moment doar doi jucători care pot evolua în centrul defensivei.

Moke (la bază închizător) şi Bălaşa (iniţial fundaş dreapta) vor face cuplu în centrul defensivei, o situaţie care nu poate să îi ofere confort psihic în pregătirea meciului lui Reghecampf. Mai mult, în varianta nedorită în care unul dintre aceştia se accidentează, tehnicianul vicecampioanei se va vedea nevoit să improvizeze şi mai mult, în cantonamentele din iarnă folosindu-l pe Tudorie în acea zonă, după modelul "Bărcăuan".

Totuşi, de notat faptul că absenţa lui Tamaş se poate dovedi benefică, în condiţiile în care fostul internaţional, ajuns la 33 de ani, a avut evoluţii de coşmar în următoarea perioadă. Chiar şi aşa, subiectul de bază rămâne, o echipă cu pretenţii la titlul de campioană neputându-se prezenta în play-off cu doar trei jucători valizi care pot acoperi postul de fundaş central. Cu atât mai mult cu cât acea poziţie e una extrem de expusă, apărătorii adunând cele mai multe cartonaşe şi fiind astfel predispuşi spre suspendări.