• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Sătul de problemele financiare ale Petrolului, Adrian Ropotan se desparte de ploieșteni! Noaptea trecută, fostul dinamovist a plecat din cantonamentul din Turcia și a ajuns în România, urmând să semneze, cel mai probabil, cu Pandurii Târgu Jiu.

Adrian Ropotan mai are și două oferte din străinătate, însă are șanse foarte mari să se transfere la Pandurii, acolo unde este dorit de președintele gorjenilor, Narcis Răducan. Mijlocașul de 29 de ani profită de o clauză din contractul cu Petrolul, potrivit căreia putea să plece oricând de la gruparea ploieșteană, în cazul unei oferte superioare.

Mijlocașul poate să ajungă exact la echipa împotriva căreia a debutat în Liga 1. Pe 18 martie 2006, Ropotan a jucat primul său meci în partida Pandurii - Dinamo, scor 0-2. Iată că, după nouă ani, fotbalistul născut la Galați este pe cale să semneze chiar cu gorjenii.

Adrian Ropotan a strâns 18 meciuri în Liga 1 în tricoul Petrolului, reușind să marcheze de două ori.