• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Până la ora primului mare ”Derby de România” al sezonului, FCSB - Dinamo, nu mai este mult timp - meciul se va disputa duminica viitoare (24 septembrie, 20:30, Digi Sport 1) -, dar la nivel declarativ mult așteptata întâlnire a început deja.

Oficialii roș-albaștrilor sunt siguri de victorie și tocmai de aceea îl sfătuiesc pe Cosmin Contra să accepte oferta celor de la FRF cât mai repede.

”Contra ar trebui să plece cât mai repede de la Dinamo, pentru că nu ar da bine dacă ar avea încă două înfrângeri. Are două meciuri grele, cu Craiova și cu Steaua, și nu arată deloc bine pentru viitorul post de la națională dacă le pierde”, a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al roș-albaștrilor, invitat în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Nu numai steliștii susțin că este bine ca ”Guriță” să plece cât mai repede de la Dinamo. Și Florin Bratu, fostul atacant al ”câinilor”, de asemenea prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, a spus că jocul roș-albilor se află în degringoladă și că este posibil ca un nou antrenor să obțină mai multe decât Contra.

”Dinamo este în degringoladă din punctul de vedere al jocului. Claudiu Niculescu sau alt antrenor e posibil să obțină mai multe. Față de anii trecuți, au venit jucători importanți la Dinamo vara asta, s-a făcut o investiție.

Cred că nivelul lui Dinamo ar putea crește odată cu venirea lui Claudiu. Trebuie neapărat să prindă un loc de play-off, ar fi o tragedie dacă n-ar reuși!

Neincluderea lui Steliano Filip în lot dovedește că nu e o atmosferă foarte bună la Dinamo. Îi e greu și lui Cosmin Contra să gestioneze lucrurile astea. Dacă el va merge la națională, ar fi bine s-o facă până în meciul cu Steaua, pentru că este un duel foarte important.

Dacă vine Claudiu Niculescu, el cunoaște jucătorii, nu sunt multe necunoscute pentru el. S-ar adapta imediat și ar crea un șoc, n-ar avea de ce să fie rău pentru Dinamo”, a mai spus Bratu, la Digi Sport.