• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Roș-albaștrii și-au făcut planul pentru achizițiile din pauza de iarnă. Nicolae Dică și-a dezvăluit strategia în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport. Tehnicianul FCSB a anunțat că va aduce la echipă doar jucători români de perspectivă. De altfel, Gigi Becali a anunțat deja câțiva tineri jucători pe care a pus ochii.

Astfel, după ce a adus jucători precum Alibec, Budescu sau Teixeira, tinerii care au venit după ei, Coman, Man sau Nedelcu, l-au convins să schimbe strategia.

Totuși, Dică nu exclude posibilitatea ca jucătorii care vor veni în acestă iarnă la FCSB să fie și din străinătate. Totul depinde de ce fotbalişti va dori patronul să vândă.

”Dacă o să aducem jucători, în iarna, o să aducem jucători tineri. Nu vom aduce foarte mulți.

Vor fi din campionatul intern. E posibil și de afara, în funcție de ce jucători vor pleca”, a dezvăluit Nicolae Dică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Printre jucătorii tineri din campionatul intern pe care Gigi Becali a anunțat că-i vrea la FCSB se numără Sebastian Mailat (19 ani), Cristian Băluță (18 ani), Olimpiu Moruțan (18 ani), Alexandru Cicâldău (20 ani) sau Cosmin Bîrnoi (20 ani).

Dacă și-a făcut deja planul pentru noile achiziții, Dică nu s-a hotărât încă la cine va renunța din iarnă.

”Deocamdată nu am vorbit nicio secundă despre jucătorii care vor pleca în iarnă.

Mai avem meciuri foarte importante de jucat. Vom vedea la sfârșitul anului ce se va întâmpla”, a mai spus Dică.

În acest moment, tehnicianul de 37 de ani are la dispoziție un lot format din 28 de jucători, cărora li se mai pot adăuga și alții de la echipa a doua.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT