• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CS U Craiova - Dinamo 2-1. Dorin Rotariu (21 de ani) a fost titular la Severin, contra oltenilor, dar nu a terminat pe teren, fiind înlocuit în minutul 86 cu Mahlangu.

Folosit într-un sistem 4-3-3 în linia din față ca extremă dreaptă, Rotariu și-a mai trecut în cont o imensă ratare, dar a fost ”răzbunat” extrem de repede pentru că în aceeași fază Hanca a restabilit egalitatea. 

Nu este pentru prima dată, în acest sezon, când Rotariu ”se remarcă” prin astfel de ratări monumentale. Și la meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-1, din etapa a 6-a a Ligii 1.

Prestația internaționalului, care a debutat și în echipa de seniori a României, a fost ”amendată” de Giani Kiriță, invitat al emisiunii ”Digi Sport Matinal”, ediția de marți, 18 octombrie.

Fostul căpitan al roș-albilor a spus că Rotariu este un jucător care suferă din cauza faptului că nu are masă musculară.

”Dorin Rotariu este un jucător talentat, dar prea firav. Păi, pe vremea mea, nu stătea în ghete nici două secunde. Dacă intra unul mai tare la el, îl arunca direct în tribună.

Are execuții, are finețe, dar trebuie să fie stăpân pe picioare. În primul rând, el trebuie să pună masă musculară pe el. În rest, are execuție, este un stângaci foarte bun”, a mai spus Kiriță.

Actualul antrenor se aștepta la un salt calitativ din partea lui Rotariu, mai ales că are ceva ani de când joacă pentru echipa mare a roș-albilor.

”E talentat, știu, dar degeaba e talentat dacă nu face pasul pe mai departe. În plus, Rotariu nu este jucător de viteză, este mai lent. Pe benzi este nevoie de jucători care să scoată om din joc, să centreze, să vină cu un plus. Jucătorii Craiovei au așa ceva”, a mai spus Kiriță la Digi Sport.

VIDEO cu ratarea lui Rotariu din meciul cu Craiova

VIDEO cu ratarea lui Rotariu din meciul cu Mediaș