• Handbal feminin, Champions League: NFH - CSM București (duminică, ora 17:50, Digi Sport 2)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Mititelu a pierdut definitiv şi irevocabil dreptul de a folosi numele "Universitatea Craiova", potrivit deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În direct la Digi Sport Special, Mihai Rotaru, patronul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a încercat să explice pe înţelesul tuturor ce înseamnă această hotărâre a instanţei.

"Sunt aceleaşi dezinformări ale lui Mititelu. El a pierdut marca. Vorbim de marca cu leul. Aceasta aparţine Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Motivul pentru care a pierdut-o e simplu: clubul nostru e continuatorul Universităţii din '83, a Universităţii din '48. De luni, el nu va mai putea folosi nici marca cu leul, el a revenit la clubul mamă: Clubul Sportiv Universitatea Craiova", a spus Rotaru, la Digi Sport Special.

Pentru a fi mai exact în explicaţii, Mihai Rotaru a făcut o analogie cu situaţia FCSB-Steaua.

"Ce îi lipseşte FCSB-ului să fie Steaua? Un acord cu Clubul Sportiv al Armatei, corect? Noi avem acest acord de la Clubul Sportiv, pentru că noi suntem continuatoarea formaţiei înfiinţată în 1948", a mai spus patronul Craiovei.