• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 17:46 Ciprian Marica va fi de mâine dimineaţă în lotul Stelei. Joi după-amiază cele două părţi s-au întâlnit din nou şi au pus la punct în cel mai mic detaliu termenii colaborării.

Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali, care, după ultima întâlnire cu atacantul, a dezvăluit de ce afacerea a durat atât de mult timp.

"Gata, ne-am înţeles! Băiatul e acum cu Argăseală şi semnează. Au apărut ceva probleme cu impozitul. Dar am rezolvat-o şi pe asta. A durat atât pentru că actele au plecat la avocaţi. După ce aceştia şi-au dat acordul, s-au întors la club. Marica pleacă mâine dimineaţă în Antalya, unde va face şi vizita medicală", a declarat Becali, în urmă cu doar câteva minute. 


Ciprian Marica s-a decis și miercuri seara a semnat cu Steaua. Jucătorul va pleca în Turcia, în cantonamentul campioanei. Informația a fost confirmată pentru Digi Sport de Gigi Becali, patronul Stelei.

Marica, 31 de ani, a negociat marți seara cu Getafe, dar nu s-a înțeles cu formația iberică, astfel că a ales să dea curs ofertei venită de la Steaua.

"Acum e 99,9%, pentru că e la vizita medicală. Au căzut de acord, a lăsat contractul. S-a dus să facă vizita medicală și semnează. Acum nu mai stau în ploaie. Burnița, dar nu mai stau în ploaie, am luat atacant.", a spus Becali.

Marica a semnat un contract valabil un an, dar cu o clauză specială prin care jucătorul poate pleca atunci când dorește de la club.

Acesta a dezvăluit și ce sumă va primi Marica la Steaua: "Mai rămâne doar o chestiune de principiu, i-am zis și lui Argăseală. Eu sunt Stan Pățitul, de aceea mâine se duce la ANAF și arată hârtie că noi nu îi dăm bani, nu îi dăm salariu, că nu vrea salariu, îi dăm doar o primă de un milion de euro pentru Liga Campionilor, dacă ne calificăm în grupe. Îi dăm doar salariul mediu pe economie.

Este adevărat, îi dau un teren, dar eu nu leg pământul cu fotbalul, că ar fi evaziune fiscală și eu pușcărie nu mai fac. Pământul o să-l cumpere el și eu plătesc impozit. Pământul nu i l-am dat. Când vrea el, îl cumpără și i-l dau.

Nici cinci bani nu i-am dat și nu-i dau. Nici primă de Liga Campionilor nu-i dau decât dacă joacă în preliminarii și joacă în 50% din meciuri. Nu-i garantează nimeni poziția de titular.

El dacă vrea și îmi zice peste un timp că vrea să plece, poate să plece. Îmi zice: Băi, Gigi, eu plec. Bine, mă, pleacă. Poate zice: M-a supărat Reghe, nu mai stau. Nu risc nimic, că dacă nu-i dau niciun ban. Dar nu o să facă el așa ceva, că am discutat bărbătește."