• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FCSB - ACS Poli Timișoara 7-0. Nicolae Dică nu a avut numai motive de bucurie la finalul meciului de pe Arena Națională.

Când a fost întrebat la conferința de presă despre starea lui Romario Benzar, tehnicianul roș-albaștrilor a anunțat că fundașul dreapta de 25 de ani ar putea rata restul anului.

”Din ce am vorbit cu doctorul, se pare că Benzar va lipsi șase săptămâni, dar sperăm să îl recuperăm mai repede, în 4-5 săptămâni. Vom vedea”, a comentat Dică.

E posibil ca situația fundașului să se fi înrăutățit, ținând cont că la conferința de presă de sâmbătă, Dică susținuse că jucătorul venit de la Viitorul va lipsi patru săptămâni.

Accidentarea lui Benzar a venit în minutul 19 al partidei cu Hapoel, din Europa League (2-1 pentru FCSB). După o centrare în fața porții, acesta a rămas întins pe gazon, acuzând dureri la coapsa dreaptă.

Benzar a fost cărat de oamenii din staff-ul medical, având un elastic şi gheaţă la coapsa dreaptă. Romario a fost înlocuit de Gabriel Enache, la câteva minute după accidetare.

15 meciuri a adunat Benzar în toate competiţiile acestui sezon: a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

În perioada în care va lipsi Benzar, Dică va avea mai multe variante de înlocuire a acestuia: Gabriel Enache, Marian Pleașcă și chiar Marko Momcilovic.