• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ionuț Larie a fost pe lista Stelei, însă Gigi Becali a renunțat la jucătorul celor de la CFR, după ce a aflat că acesta are o viață extrasportivă agitată. Invitat la Digi Sport Matinal, Vasile Miriuță i-a luat apărarea jucătorului și nici nu concepe ca Larie să plece din Gruia în această iarnă.

"Larie este un jucător foarte bun, eu l-am antrenat și în primul meu mandat. E o minciună mare că are viață extrasportivă agitată. Este unul dintre cei mai serioși jucători pe care i-am antrenat.

Avem mare nevoie de el, îmi doresc din suflet să rămână aici. Ar fi o pierdere foarte mare, pentru că Larie este un jucător de mare valoare", a spus Miriuță, la emisiunea moderată de Dan Filoti.

Ionuț Larie este apreciat și de Ilie Dumitrescu și este convins că apărătorul s-ar descurca excelent și la Steaua. "Este un fundaș central cu mare experiență. Are progresie cu mingea la picior. E un jucător constant, care dă siguranță apărării. Din punctul meu de vedere, el este unul dintre cei mai buni fundași centrali din țară. Steaua are nevoie de un fundaș central".

Ionuț Larie a ajuns la CFR în 2014, fiind cumpărat de la Viitorul. 24 de jocuri a evoluat fundașul pentru CFR în acest sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze un gol.