• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Incredibil, dar adevărat! ”OZN”-ul din Bănie, stadionul care a costat aproximativ 60 de milioane de euro, are probleme cu gazonul. Asta, după doar un singur meci jucat acolo, amicalul dintre CS U Craiova și Slavia Praga, scor 0-4, disputat vineri, 10 noiembrie. Practic, înaintea primei partide oficiale de pe noul ”Oblemenco”, jucătorii olteni s-au plâns de calitatea suprafeței de joc.

”Terenul de joc este unul dificil iar jucătorii s-ar putea să aibă probleme cu gazonul”, a spus Devis Mangia, antrenorul craiovenilor. În aceste condiții, italianul admite că partida cu Juventus nu va fi deloc una ușoară.

”Sincer, o să fie o partidă periculoasă. Cei de la Juventus au avut în ultima perioadă parte de rezultate pozitive. Eu sper ca în tribune să fie cât mai mulți suporteri, pentru că asta este cel mai important, și să ne susțină de la început și până la final.

Legat de faptul că va fi primul meci oficial pe noul stadion, nu resimțim o presiune în plus. Dacă am avea presiune, dacă am resimți o astfel de stare, atunci ar fi clar că trebuie să ne schimbăm meseria”, a spus Mangia.

Partida din Bănie va fi una cu totul specială și pentru Simon Măzărache, atacantul lansat de Craiova, dar care acum evoluează pentru gruparea din Colentina.

”Am văzut imaginile, cu stadionul, de la inaugurare și am rămas impresionat de cum arată. Sunt nerăbdător să ajung pe el. Îmi aduc aminte că până astă vară, când eram la Craiova, aproape zilnic admiram cum evoluează lucrările. Normal că îmi pare rău că nu sunt la in acest sezon la Universitatea. Chiar mă gândeam, pânăsă plec, cum va fi la revenirea acasă cu 25.000 - 30.0000 de suporteri în tribune.

Poate din vara viitoare mă voi întoarce și am să simt pe pielea mea cum este să ai tot stadionul alături”, a spus atacantul în EXCLUSIVITATE pentru Digi Sport.