• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

CS U Craiova joacă sâmbăta primul meci oficial pe noul stadion din Bănie. Adversar va fi ultima clasată din Liga 1, Juventus București, formație ce are o singură victorie în acest sezon. Unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai grupării din Colentina, este atacantul Simon Măzărache, împrumutat pentru un sezon chiar de la trupa din Bănie.

Atacantul, în vârstă de 25 de ani, a evoluat în toate meciurile din acest sezon și este golgheterul echipei cu trei reușite. Fotbalistul, care sezonul trecut a fost unul din golgheterii craiovenilor, este bucuros că va fi părtaș la primul meci oficial pe noul ”Oblemenco”, dar are un regret ca acest lucru nu se întâmplă în calitatea de jucător al echipei oltene.

”Am văzut imaginile, cu stadionul, de la inaugurare și am rămas impresionat de cum arată. Sunt nerăbdător să ajung pe el. Îmi aduc aminte că până astă vară, când eram la Craiova, aproape zilnic admiram cum evoluează lucrările. Normal că îmi pare rău că nu sunt la in acest sezon la Universitatea. Chiar mă gândeam, pânăsă plec, cum va fi la revenirea acasă cu 25.000 - 30.0000 de suporteri în tribune.

Poate din vara viitoare mă voi întoarce și am să simt pe pielea mea cum este să ai tot stadionul alături”, a spus atacantul pentru Digi Sport.

”Nu mă voi bucura dacă voi marca!”

Măzărache a vorbit și despre partida de sâmbătă, în care bucureștenii vor să dea lovitura.

”Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, poate cel mai greu în acest sezon. Venim după două rezultate pozitive. Un rezultat de egalitate ar fi ca o victorie pentru noi.

Nu mă voi bucura dacă voi marca. Am un respect deosebit pentru tot ce înseamnă Craiova. Sper ca noi să ne salvăm de la retrogradare și Universitatea să câștige titlul!”, a mai spus fotbalistul celor de la Juventus.

Partida de sâmbătă, dintre CS U Craiova și Juventus București, va începe de la ora 19:00 si va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.