• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Arena Națională a primit luni avizul pentru acoperiș și urmează să primească implicit și avizul de funcționare de la IGSU. Cel mai mare stadion al țării a fost redeschis astfel și se știe și primul meci care se va juca aici. Ultimul a fost cel dintre Steaua și Pandurii, în urmă cu 141 de zile, pe 25 octombrie, în etapa a 15 a sezonului regulat din Liga 1.

Cel mai probabil, primul meci după redeschidere va fi organizat tot de Steaua. E vorba despre partida de pe 2 aprilie, dintre Steaua și ASA Tg. Mureș, din etapa a cincea a sezonului regulat. Până atunci Steaua joacă în deplasare, la Viitorul și la Pandurii, în campionat. Cum până acum campioana a jucat la Pitești meciurile de pe teren propriu, iar în București nu are alt stadion, va fi nevoită să închirieze Arena.

Surse din cadrul clubului Dinamo au declarat pentru Digi Sport că gruparea din Ștefan cel Mare nu intenționează să folosească Arena Națională duminică, pe 20 martie,  când joacă pe teren propriu cu Pandurii, în a treia etapă din play-off, și nici după zece zile, în etapa a patra, când primește vizita Astrei.

Primul derby al primăverii care va avea loc pe cel mai mare stadion din țară se va juca pe 9 aprilie, în etapa a șasea din play-off, Steaua – Dinamo, iar disputa se va repeta după 11 zile în returul semifinalei Cupei României.

Dinamo poate organiza primul meci pe Arenă abia în ultima etapă de campionat, pe 7 mai, când va juca împotriva Viitorului. Condiția ar fi ca în acel moment elevii lui Rednic să aibă șanse la titlu, care să se decidă în fața echipei lui Hagi.

5 meciuri va organiza Steaua pe Arena Națională, 4 în campionat, unul în Cupă