• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Etapa a 11-a, cea care se va desfășura la mijlocul săptămânii viitoare, propune un meci extrem de așteptat, cel dintre CFR Cluj și FCSB, programat joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Va fi prima încleștare între formațiile care au investit cel mai mult vara aceasta pe piața transferurilor.

Dincolo de valorile existente în cele două loturi, partida din Gruia este și una care stă sub semnul arbitrajului. Oficialii roș-albaștrilor i-au acuzat pe cei de la CFR că sunt ajutați de ”fluierași”, cel mai vehement fiind MM Stoica, directorul sportiv. Replica fostei campioane nu a întârziat. Dan Petrescu, tehnicianul care a fost la un pas de a prelua naționala, n-a ratat ocazia de a-i ironiza pe cei de la FCSB.

”Să arbitreze cine vrea, dacă vrea să arbitreze şi Argăseală, n-am probleme! Eu îmi doresc orice arbitru, fie străin, fie român, dar să nu greşească. Şi dacă se va greşi, asta e, vom merge mai departe. Nu este un meci capital”, a spus Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, organizată joi la Cluj.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

Referitor la lotul CFR-ului, Petrescu a spus că Balde nu se află încă la capacitatea maximă, dar că va fi un atacant de top.

”E mai bine fizic acum Balde. Dar nejucând mult, are nevoie de nişte meciuri de 90 de minute, după care va fi Balde cel pe care îl cunosc. În opinia mea, mai are mult de muncă. Când pierzi pregătirea, orice ai face tu ca antrenor, e greu să îl aduci la nivel cu ceilalţi jucători. Eu am încredere în jucătorii care fac pregătirea cu mine. Chiar dacă a marcat, eu mă aştept la mai mult de la el”, a mai spus Petrescu.

Declarația lui MM Stoica

"A revenit în forţă CFR! E normal să-i arbitreze celebrul şi experimentatul Comănescu. E ţinere reciprocă, boss...P.S. Noi, penibili cum am fost, am avut penalty clar la 0-0.", a postat MM Stoica pe Facebook.