• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Florin Tănase, Romario Benzar și Dragoș Nedelcu sunt cei trei jucători pe care Gigi Becali i-a transferat de la Viitorul, în ultimul an, iar reacția foștilor colegi nu a întârziat să apară.

Atacantul Aurelian Chițu a oferit o declarație curioasă, după plecările lui Benzar și Nedelcu, vorbind și despre transferul lui Florinel Coman, pentru care de asemenea Becali a făcut o ofertă de 1.5 milioane de euro.

”Nu știu, să meargă toată lumea la Steaua, nu-i problemă. Nu știu, chiar nu știu nimic despre Coman. Și el, probabil, va pleca atunci când va veni momentul”, a spus Chițu, într-o conferință de presă.

Totuși, Chițu le-a urat baftă celor doi foști colegi la FCSB. ”Ma bucur foarte mult pentru amândoi, mai ales pentru Romario, pentru că era aici de 9 ani de zile și săracul merita și el să plece și cred că-și dorea foarte mult. Și Nedelcu la fel.

Eu zic că au făcut o alegere foarte bună și le doresc multă baftă pe viitor. E greu să fiu adversar cu Benzar. Tot timpul am fost colegi. Am un sentiment ciudat, știind că el nu mai este aici”, a adăugat Chițu.