• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Gigi Becali și-a ieșit din minți după eșecul cu Viitorul și a anunțat că Denis Alibec, Constantin Budescu și Florin Tănase nu vor mai evolua în campionat. Ionuț Popa, tehnicianul Timișoarei, a anunțat că, dacă i-ar avea pe cei trei sub comandă, s-ar lupta la titlu.

"Pe mine mă surprinde Steaua. E o adevărată selecţionată divizionară. Nu ştiu ce se întâmplă acolo. Dacă vor juca aşa nu îi bat pe Plzen şi vor avea probleme şi la titlu. Să-mi dea mie trei jucători de acolo şi eu vă promit că mă bat la titlu.

Să-mi dea Gigi trei jucători pe care e supărat şi eu iau campionatul. Nu vă spun ce jucători, tac din gură. Ar trebui să se înţeleagă Dică cu Rică, amândoi mi-au fost elevi la Mioveni", a comentat Popa, pentru prosport.ro.

"Noi n-am jucat, ce mai contează 11 metri. M-a nemulţumit jocul. O să mă duc la echipă, când intră acum în cantonament şi o să-i întreb care vor să joace în Europa. <Băi, Denis, tu vrei să joci în Europa? Bine, tată, lasă că intră Gnohere.> <Băi, Budescule, tu vrei să joci numai în Europa? Bine, mă, lasă că intră altul în locul tău, că avem destui jucători.>

<Băi, Tănase, tu vrei numai în Europa, că tu erai nemulţumit că nu jucai dect 45 de minute şi nu te ia la echipa naţională. Bine, mă, o să joci 90 de minute în Europa, dar în campionatul intern o să stai în tribune, şi tu, şi Alibec şi Budescu. Staţi în tribune!”, a tunat Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Timișoara lui Popa vine după trei victorii consecutive în Liga 1 și e la doua puncte de FCSB, ocupând locul 6, ultimul care duce în play-off. De notat e și faptul că, în ultimele două etape, bănățenii au învins CFR (4-3) și Dinamo (2-1).