• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CSU Craiova s-a reunit vineri și a efectuat vizita medicală, 19 jucători fiind prezenți la prima întâlnire de după vacanța de iarnă. Au lipsit o parte a străinilor din lot, dar și Bălgrădean, Curelea și Ferfelea. Aceștai nu mai sunt primiți la antrenamente.

Cei trei fotbaliști au discutat joi seara cu finanțatorul Mihai Rotaru, dar nu s-a ajuns la un acord pentru rezilierea contractelor. Chiar dacă mai au contracte în vigoare, aceștia nu se pot pregăti alături de coechipierii lor și nici nu vor pleca în cantonamentul din Antalya. Situația lui Bawab e cumva similară, doar că iordanianul vine abia vineri seara în România. Dacă nu va accepta condițiile clubului pentru reziliere și el va fi în situația de mai sus.

Au lipsit de la vizita medicală Acka, acesta urmând să ajungă diseară la Craiova, Madson, Kay și Rocha, care vin sâmbătă, li Valentin Iliev, care se alătură echipei luni. Oltenii se vor antrena în Craiova până luni, când vor sosi în București, pentru ca marți să plece în Antalya. Daniel Mogoșanu și Victor Naicu vor conduce antrenamentele, iar din Antalya Iliev va fi și el secund.

Lotul prezent la convocare

Portari

Straton, Andrei Vlad, Laurențiu Popescu

Fundași

Achim, Dumitraș, Popov, Hreniuc, Vătăjelu, Izvoranu

Mijlocași

Bancu, Băluță, Mateiu, Zlatinski, Cicoteală, Robert Petre

Atacanți

Burlacu, Ivan, Herghelegiu, Măzărache